Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Bilo je kar toplo, tako da smo se malo bolj pomatral, na razpolago so bile krajša 4 km in daljša 14 km proga. Sam sem zagrabil kar krajšo, da sem imel občutek da vsaj tečem, ne pa lezem. Organizatorji so se ponovno odlično potrudili, start so za nekaj sto metrov prestavili, zaradi prenove ceste skozi vas. Poskrbljeno je bilo tako za lačne, kot za žejne. Na tek je prišla tudi številčna zasedba sosedov iz Hrvaške.
Uporabniški avatar
 Tomaž Adam
Najprej bi čestital našemu :laola Kuncu in Robertu :laola , kajti oba sta zmagala v svojih kategorijah. Posebno bi čestital še naši :clap: Staši :clap: , saj se je odločila, da bo tekmovala na 14km in se je kljub vročini odlično odrezala. Za las ji je pobegnila medalja, tako da se je uvrstila na odlično 4 mesto.

Pohvala tudi organizatorjem, da so se odlično odrezali, saj so se prilagodili vročini, tako da so imeli ob progi na 14km veliko okrepčevalnic z vodo. Na zadnji okrepčevalnici sploh nisem več pil, ker sem že tako čutil da mi vse žvenketla notri po trebuhu ---še mal pa se mi bi žabe zaredile--- od količine vode. Aja pa še na tisti tuš bi kmalu pozabil ki je bil bolj na zadnjem delu proge, da smo se malo ohladili :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA