Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 miro
No pa sem odtekel tudi ta tek. Od Foruma sta bila prisotna tudi Mirko1 in Lucifer s spremljevalci , ki pa so progo prehodili- družinski ljubljenec , bi jo verjetno tudi z veseljem pretekel.

Tek je nadaljevanje akcije "Pozdravljen sosed" , in ga organizirajo avstrijski korošci , tako , kot so organizirali tudi živo verigo na Karavnkah, ki so se je udeležili z obeh strani meje- nekdanje , sedaj pa si z obeh straneh želimo biti sosedje zato tudi - pozdravljen sosed.

Teka se je udeležilo le 32 tekačev z obeh strani meje , vendar smo prednjačili Slovenci.
Po mojem mnenju zelo dobro organizirana prireditev, s prijaznimi domačini , gasilci in tehničnim osebjem.

Za malico smo vsi dobili pasulj , možnost repete, ter za piti po izbiri, tudi precej takoimenovanega B vitamina (ni bil kozu) pač pa dobri avstrijski.

Ravno tako so vsi tekači dobili spominske majice še lanske z prireditve Živa veriga, najhitrejša - i , pa pokal , ter prehodni pokal , ki ga po dveh osvojitvah dobiš v trajno last, najhitrejši v kategorijah pa še medalje.

Drugo leto bo tek potekal iz avstrijske smeri, potem pa spet s Slovenske in tako naprej če se bo prireditev prijela.

Jaz bom skoraj zagotovo odšel drugo leto v Avstrijo pogledat , kako bodo organizirali tam, pa verjetno še nekaj današnjih udeležencev.

Ocenim lahko, da je bil zame en lep dan , čeprav sem moral zjutraj še za dve uri v službo.

Navijam tudi za "tekače sreče" in jim želim čim več premaganih km, ravno tako našim "Pohorcem" !

lp Miro
Uporabniški avatar
 mirko1
pozdravljeni
moj soimenjak je pač skromen in ni napisal da je osvojil zlato medaljo in to na domačem terenu.bravo,bravo.seveda sem dobil tudi jaz medaljo in to bronasto,ki pa mi je ni bil problem dobiti,ker so bili v moji kategoriji le trije tekmovalci. :oops:
važno da sem prišel do konca,koleno in ahilova se nista oglašala,kar je najbolj važno.to mi daje upe da bom lahko šel na maraton 4 občin...
lepo je bilo na tem teku,brez vročine,domače vzdušje...saj je že miro več napisal.
no kar se konkurence tiče;kjer se pojavijo tekači kot so cvajnar pa zupančič,ne moremo reči da na teku ni bilo borbe :wink: :D :D :D
lp,mirko
Uporabniški avatar
 Fotr
Miro, od srca čestitam za osvojeno zmago in odličje na domačem terenu! Kaže, da postajaš poleg vseh osvojenih prvenstev še pravi gorski tekač.
Drugo leto pa še napad iz Koroške! :evil:
 Lučko
:cast: Končnooooooooooooo tudi medalje za moški del TF-ja :oops: :lol:

Bravo in čestitke Mir(k)o :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 NatašaP
Čestitke našemu gorskemu tekaču. :lol: :lol: :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA