Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Prijeten dan, odlična organizacija, sožitje kolesarjev in tekačev.

Veliko število fotografij vas bo spomnilo na podoživljanje tega športnega dogodka, ostalim pa spodbuda da sem nam drugo leto pridružite.

Rezultati: http://www.agp-pro.si/tek_mohor/rezultati.htm
Fotografije: http://www.agp-pro.si/tek_mohor/fotografije.htm
Nazadnje spremenil jpotoc, dne 05 Jun 2005, 12:45, skupaj popravljeno 4 krat.
Uporabniški avatar
 kristy
Udeležili smo se gorskega teka na Mohor.

Tekel je Drej na 7,5 km. Vožnja ni trajala dolgo. Po prevzemu štartne številke, smo se jaz, mami, in sestra odpeljale na vrh Mohorja. Tam smo našega tekača počakale ter ga odpeljale nazaj dol.

Start se je začel. Najprej so se odpravili kolesarji, petnajst minut pozneje pa tekači. Prvi tekač je prišel približno po 30 minutah ter prehitel nekaj zadnjih, počasnih kolesarjev. Drej je pritekel na cilj po 55:05. Vesel je bil, da je prišel na cilj, bil je odlični peti od zadaj.

Počakali smo do podelitve nagrad in žrebanja. Vmes smo se posladkali s »štrudlem«, ki je bil odličen. Dan nam je bil všeč, le da smo domov prišli utrujeni ter zaspani.

:laola
Uporabniški avatar
 Učenec
Da še jaz nekaj malega napišem. Bilo je lepo, vreme je bilo u redu, ne preveč vroče, malo soparno. Proga je pa super. Sploh nisem imel občutka, da je nevem kakšen klanec. Glede na višinsko razliko sem pričakoval strmejši vzpon in sem ga kar čakal, pa ga ni in ni bilo. Tako da je res ˝lušna˝ proga. Organizacija je tudi dobra vključno s postrežbo. Res lep tek v lepi pokrajini. :P :P Priporočam. :wink:

PS: Dule, malo dela zate, nekaj točk zame...
LP
 laufar
A je Miša Molk bla? U Lejdi piše, da noro kolesar!
K je to en moj kolega prebrav je reku: Ejga k se pa ona na kolo sprav, pa na unmu njenmu biciklnu ni samo bidon plastičn! :roll:
Uporabniški avatar
 milan
Po tekmi so mi ble najbolj všeč Gorenjkine rolade, ki jih je bilo na pretek za vse :) . Sicer pa lepa proga in dobro vzdušje, pa še vročina ni preveč pritiskala.
Uporabniški avatar
 jpotoc
Tudi sam se pridružujem posebni pohvali Gorenjki - resnično so se izkazali in nas posladkali.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA