Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 tadejk
Lep pozdrav!

Ne morem verjeti, da še ni nobenega junaka, ki bi opisal našo vročo epopejo na Ratitovec.
Nova proga, nova presenečenja.

Skratka lep tek, zanimiva proga, s samim seboj nisem zadovoljen. Sicer pa se z Aleksandrom (ki je prejšnji dan tekel 4 občine :oops: :oops: ) nisva rabila boriti za kvalifikacijo na evropsko prevenstvo, ker sva že kvalificirana in sicer en dan prej :lol: :lol: .

Izgledalo pa je dokaj zanimivo, ko so se na štartu več ali manj vsi pognali, kot da gre za življenje, peščica rekreativcev pa je po pameti pričela počasi in počasi tudi zaključila. Res je bilo to, kar je bilo napisano, da bo maraton 4. občin pobral rekreativce na Ratitovcu.

Upam, da bo drugo leto drugače. Profil proge pa je zelo podoben tistemu na Grossglockner, tako, da je bila izbirna tekma ta prava.

Tadej
Uporabniški avatar
 rebolj
Na Ratitovcu je bilo včersaj res fleten. Tudi tisti, ki so nas tekače pospremili na vrh, so prišli na svoj račun.

Menim, da se je res poznala odsotnost tekačev, ki so bili na drugih prireditvah, svoje pa je doprinesla tudi zahtevna proga.

Tak je gorski tek - naporen, na vrhu pa je vse poplačano. :)

Organizator se je res potrudil. Osebno mi je najbolj v spominu ostal čaj na vrhu, ki je bil res dober. Pohvala kuharci (kuharju) :D
No, pa tudi šmoren se je prilegel v dolini. Takega že dolgo nisem jedel :)
Uporabniški avatar
 rebolj
Pozabil sem še na to.

Tudi mi nismo bli slabi :)
Še posebej sta se dobro odrezala Marko pa Tona.
Interni dvoboji so najslajši :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA