Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Prisrčen tek danes v Mošnjah, tudi to pot brez forumcev ni šlo. Jelka srebrna, Daša in Vanja bronasti, od forumcev še Vlajko, Košir in Fotr, pa še nekaj poznanih obrazov, za katere nisem prepričan, če vem za njihove forumske vzdevke.
Proga ni tako ravna kot sem pričakoval, presenetil me je začetni strm klanec, potem pa je kar šlo. Na prašni cesti v zatohli vročini smo pogrešali nekaj vode, tudi od kolesarjev in avtomobila ni bilo fer, da so nam vozili naproti, celo umakniti se niso hoteli, tako, da smo se jim morali tekači.
Gledalcev je bilo veliko, posebno ob glavni cesti, ki je bila natrpana z avtomobili. Organizatorju je šlo vse od rok, teklo je kot po maslu, edino napovedovalec bi moral pokazati malo več navdušenja ob razglasitvi rezultatov.
Mošenjski tek se splača obiskati tudi naslednje leto.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Fotrovemu poročilu nimam kaj dodati....Mogoče edino to, da to ni bil moj tekaški dan. :roll: :shock: Mučil sem se skozi celo progo, bilo je zelo soparno, no, no.... :wink:
Ker pa je bilo vse ostalo zelo prijetno (majhna črna pika neodločnemu ter "sramežljivemu" napovedovalcu :P ), je moj sklep podoben Fotrovemu: Torej, na svidenje v naslednji "vojni". 8)

PS: Vsem forumkam(cem), ki so se udeležili tega teka od srca čestitam. To velja, seveda, zlasti za dobitnice odličij. :D
Ob tej priliki čestitam tudi udeležencem vseh ostalih tekov, ki so se odvijali v tem vikendu. :wink:

PSS: Bil sem priča najmlajšemu dobitniku kolajne. Po moji oceni "čez palec" fantič ni imel kaj prida več kot 2 leti. :shock: :D
 daša
Prav prijeten tek, dobra organizacija (ekpresno hitri rezultati) in prijetno druženje z znanci. Podobno kot Vlajko sem se tudi jaz kar namučila v vročem in soparnem popoldnevu, a so bile tegobe po koncu teka hitro pozabljene.
Naslednji vikend pa na tek v Radovljico.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA