Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 ero
Vanja, nečesa ne smem pozabiti - v čast mi je, da smo spoznali tvoja starša. rekla sta, da bosta sledila tvojemu zgledu in pričela s tekom. upam, da se kmalu spet vidimo :D

aja, kužika je pa Biba
Uporabniški avatar
 vanja
Moja starša sta bila prvič priča kakšni tekaški prireditvi in sta čiiiisto navdušena!!! Že prej jih je mikal tek, sedaj sta pa povsem prevzeta! Predvsem od vzdušja in tako fajn ljudi (ne vem, kaj ste se pogovarjali tam na meji?). In resnično upam, da bosta kdaj aktivno sodelovala na kakšnem teku! Škoda, da je Koroška tako daleč, sicer bi jih že danes privlekla v Logatec!
Uporabniški avatar
 lojzeP
Super je blo tole včeraj. Štimalo je prav vse: vreme, zdravje, spremstvo, organizacija pa sploh :cast1:
Se je govorilo, da bi tek lahko veljal za državno prvenstvo - redki so manjkali.
Vedno sem si želel teka navzdol, pa potlej razglašati, kako je fino gledat dobre rezultate, samo, ko pa probaš - no ja, se da debatirat ....

Moja sotekača sta se odlično odrezala. :cast1: Tini je pa sploh raztural - še dobro, da se med njegovim tekom nismo najbolj uskladili, sicer ....

Ko smo se okrepčali z odličnimi makaroni in Nikšičkim, smo bili še malo družinsko aktivni :piti: , Gašperji so nam malce bobniče parali, plane za naprej smo tudi potrdili - medalje so bile pa tudi kar precej mokre :toast:

Ni kaj. Fajn dan - odlična družba - drugo leto pa zopet :D
Uporabniški avatar
 Mih@
GTA napisal/-a:...Ne vem sicer kako so merili čase na predajah tekačev, so pa kar pošteno drugačni od resničnih,...

Kaj pa je narobe?
Gre za čas tekača in ne absolutni čas. Se pravi, koliko časa je tekel prvi tekač, koliko časa drugi, koliko tretji in koliko vsi skupaj. Pritožbe na rezultate pa lahko pošlješ (tudi) na moj mail: miha.rekar@gmail.com
Uporabniški avatar
 GTA
Ma ne narobe razumet, saj ni pomembno. Samo ko smo merili čase sami sta prvi in tretji tekač tekla nekaj manj minut kot piše, srednji tekač pa je tekel seštevek teh minut več. Brez zamere, je nepomembno :D
Uporabniški avatar
 ales
@GTA
Ja, ja za tek v organizaviji Trmastih se morš pa res kr pripravit-je tko k v Maliju treba na vprašanje zdravnikov dost hitro in z dobro mero navdušenja odzdravit, dvignit palec in čimbolj umaknit un trpeč obraz(uf tukaj je pa Ninočka ekspert brez primere). Ma se hecam-ob taki skrbi je fino tečt, k veš da ob težavah lahko računaš ne le na pomoč sotekmovalcev, ampak zelo hitro tudi organizatorjev.

Vmesni časi so pa res mal hudi; mojih zmerjenih 47.30 se je zapisalo kot 41.55 - ta bi bila šele dobra, ja! Pa to splošne dobre slike niti za odtenek ne poslabša..
Uporabniški avatar
 Mih@
Zanimmivo.
Na vsaki predaji sta bila 2, ki sta napisala številko in čas. Avstrijec je to vnesel na komp in mi smo objavili rezultate. Možno, da sta tiste 2 pisala že takoj, ko sta videla številko oz. malo kasneje, če je bilo več predaj naenkrat. Ne bi vedel točno, ker sem slikal na progi in na cilju. Samo res ne vem, kako je lahko kar 6 minut napake. Ni mi jasno. Bo drugo leto bolje :roll:
 dragons
Kot so predhodniki napisali je bilo letos vzdušje noro .
Toliko pozitivne energije kot jo je bilo letos ob progi že dolgo nisem doživel.
Navijaška podpora s strani TF standardno vrhunska.
Vreme pa kaj bi jokal saj smo že par dni vedeli kaj nas čaka v nedeljo.Zadnjih pet kilometrov pred Predvorom je bilo ozračje soprano tako da sem se počutil kot kos govedine, ki bo v Predvoru skočil v lonec za nedeljsko kosilo.
Po skoraj 4 urnem sončenju sem imel dve želji. Hladno pivo in senco.
Analiza kot vedno konstruktivna.

Vanja vsa čast. Punca ve kje je doma in kaj ji leži.Ja hribi namreč.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Tko je fantje če si priznamo je bilo veliko bolje kot predlani in mogoeč lansko leto.Glede na težave ki so jih imeli Trmasti z nekaterimi so se pač potrudili po svoji najboljši moči.
Imeli smo tuš, in še marsikaj.
Seveda bi se dalo še kaj izboljšati, ampak to je že stvar financ in vsega ostalega.
Je pa tko, da nekateri župani bi se radi samo slikali, po drugi strani ko pa bi bilo treba kaj primakniti za promocijo njihovega kraja in Slovenije nasploh takrat se pa naredijo gluhe.Taka so dejstva, in tedaj izjavijo da oni niso nič krivi.Mislim, kdaj bodo oni začeli misliti tako kot vsak občan občine v kateri županijo ti troti!
Mislijo na to samo takrat ko so kake volitve, to je dejstvo!
Pa pustimo to.Upam, da bo naslednje leto zopet ta maraton kljub temu da je bilo letos tako vroče.
Če ne pa bomo skupaj stopili in naredili referendum za maratone in vse ostale športne prireditve, ki bi jih radi ljudje v Sloveniji. :lol: :wink:
Vse se pa vrti okoli denarja, pa če tudi bi ljudje za mal denarja postorili, ampak tako je to.Vsak ki se je kdaj ukvarjal z organizacijo tekov ali pa se še sedaj dobro ve kaj je vse treba in koliko to stane!
Da ne govorimo o tem kaj zahtevajo naši državni organi zaradi zaprtja cest in tu poleg seveda tudi naši plavi angeli, policajčki KEŠ, KEŠ!
Mogoče bi se naše občine mogle ozreti po občinah recimo v Avstriji, kjer se točno ve kdo pije kdo plača in kako prireditev poteka in vsa pravila.
Upam, da bodo nekateri občinski funkcionarji prišli sploh kdaj k pameti!
ČAO!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA