Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Vaša ocena prireditve:

(1)
1
3%
(2) slabo
Brez glasov
0%
(3)
Brez glasov
0%
(4) še kar
Brez glasov
0%
(5)
Brez glasov
0%
(6) srednje
Brez glasov
0%
(7)
5
14%
(8) kar v redu
14
38%
(9)
10
27%
(10) super
7
19%
 Nataša
ah, eni pač morajo stresat slabo voljo na vse naokol, pa tud na sežanski tek, če je treba...mene je tud motilo, da smo na cilju precej časa čakal na oddajo čipa...se ohladiš, zmrzuješ...pa kaj potem, sej nismo iz cukra!!

Dule, nč nočem met pri tvoji buški :twisted: dejmo Simi obdolžit pa da je država kriva :wink:

men se je zdel lepo od organizatorjev, da so poskrbeli tudi za nas blondinke in so lepo označili, kje se odcepi proga za 8 km - napisali na veliko, tulili v megafon...skratka, I got it, zavila sem v pravo smer!!! :wink: :D :P :lol:
Uporabniški avatar
 simi
..jaz pa po malici skoknem na forum in najdem/preberem slikovit potopis BoštjanaG. Ob branju sem že morala spuščat čudne glasove (krohot) in zdaj me sodelavec (še bolj) čudno gleda, pa tudi moja delovna vnema je na psu:shock: Nasmejala sem kot že dolgo ne!!! :lol:
Zakaj pa spet mene obdotožujete? A moram v šoping po novo garderobo?? :oops: MOgoče pa so hlapi skrivnostnih sestavin tistega tonika krive za duletov karambol :evil:
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D Priznam, nisem kadil, me je pa vleklo. Zato sva z Gogo malce pohitela. Tako Fotr, da ne bos mislil da sva bila z Gogo boljsa, samo POTREBA je bila velika. Ampak najhuje je bilo na cilju saj nisem mogel do c........ Ero in Pia sta imela kljuc od avteja s seboj. No pa sem se malo zagrebel. V glavnem, ko naslednjic koga PORIVAM bom imel skrito zalogo s seboj.
 ines
Matjaž,si me moral poiskat saj sem prišla pred tabo v cilj. Imam zmeraj rezervo c...... Ines
Uporabniški avatar
 matjaz
ines napisal/-a:Matjazˇ,si me moral poiskat saj sem prisˇla pred tabo v cilj. Imam zmeraj rezervo c...... Ines

hja kadar mam krizo se mi tema dela, pa bolj slabo vidim. :D :D :D
Uporabniški avatar
 matjaz
Nataša napisal/-a:Že ob sedmih zjutri se prav veselo smejem!!! po moje prav zato zadnje čase hodim malo prej v službo...da preberem vpise na TF, še preden se začne gonja "dejmitodejmiunpejtsempejttja".

ha ha, Matjaž pa res zgleda kot kakšen stari roker 8) prav fajn!! bomo torej zvedl če je uspel kšnga pržgat med tekom ali ne...

:D :D :D Natasa, moji cajti roka 8) 8) 8) so mimo. Doma pravijo da sem zdaj iz ORTO PAKETA. Kaj pravis Fotr, bova vsaj telefoncke cenejse dobila. :D :D :D
 Lučko
Matjaaaaaaaž, al sti vedu, da ma Dušan fotke se prav dokaze, da sva na Orleku Slika. Pa še neki nama grozi, prav de je tm bil znak Slika. A bova šla v arest :?: :cry: A mislš, de bo ns dva s fotkam izsiljevol :?: :cry:
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D Lucko najboljsi izgovor, bila sva zavedena saj so nama na Orleku teroristi grozil, ce ne bova kadila nam bodo vse forumovke posilili. No punce zrtvovala sva se za vas. Ali pa, bo katera rekla, kar so rekl ,so rekl ...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA