Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 INOT
Nekaj kratkega je vendarle treba napisati,da boste vedeli,da smo bili tudi forumovci tam.Jaz,Snezni tekac,Tadejk pa zena,Z*,S*,pa se par ostalih katerih imena sem zal pozabil.Ja jaz majice tf nimam,tudi od ostalih je ni nihce imel,tako,da Maja in Gustl zal se nismo mogli prepoznati med seboj.Bomo ze ob priliki.
No se o prireditvi.Vreme vroce,tekacev ravno prav,dolzina kroga 4100 in ne 3500 m.Vsak je pac tekel kakor mu je ustrezalo,na koncu se zrebanje prakticnih nagrad.Lepsi del je sledil kasneje ob analizi v senci na Lentu.,
Aja se to.Ce forumovci kje pac ne zmagamo,pa poberemo za to taboljse nagrade na zrebanjih. :D
Uporabniški avatar
 Tatjana
Vrocina je bila res pasja, nagrade pa lepe :D Jaz sem dobila eno knjigico ;)
 snezni_tekac
Ja tako bi pac oznacil...torej na ta olimpijski tek imam jaz slabe spomine zato sem sel z rezervo. Glavni motiv mi je bil da ta weekend pocivam in opravim kaksno lazjo zadevo in se pishicno konsolidiiram za nove delovne zmage. Drugi pa da spoznam forumovce iz MBja oz. novo skupino tekacev. Dsedaj sem poznal v glavnem ali sodelavce ali lovce na nagrade ali pa nekaj skromih tekacev moje starostne kategorije. Ja vesel sem da je nekaj novih tekaskih obrazov ki zelo resno gledajo na aerobno vadbo.

Kar se tice moje negativne izkusnje z olimijskim tekom je povezan z eno izkusno pred cca. 7 leti ko sem prvic tekel tekmovalni maraton. In nalsednji dan sem prisel na prav ta olimpijski tek s podobno oz. enako traso. Namrec v startu drugega kroga sem imel mocne prebavne motnje ( clovek seveda se base z vsem in svastim eden dan po maratonu sploh ce ni izkusen i nse cuti izstradanega ) in sem ob zacetku drugega kroga na dvo-etaznem mestu moral leteti vso hitrostjo preko ceste in prehoda na meljsko stran v najblizje grmovje. Na cilj mislim da sem prisel predzadnji ampak vazno da nisem odstopil ( torej sem se vrnil na progo ).

Meni vrocina ni taksen rizik oz. mi je neke vrste izziv ampak ce ni potrebe zanjo nimam nic proti ce bi bilo malo hladneje kot je bil ov petek.

Olimpijski tek je najavil eden kup dogodkov ob koncu tedna da clovek sploh ni vedel kam bi sel. Mene ja njaoblj mikalo kolesarjenje iz Hoc do Treh KRaljev ali pa moj nekoc najljubsi maraton ( zal so ga krepko poravnali ) Maraton Kralja MAtjaza iz Smihela do MEzice pod PEco.

Ampak jaz sem se potuhnil. V soboto sva z mojim pasjim spremljavalcem prehodila strugo Savinje od Solčave do izvora. Se prej sva nekaj tekala oz. marisrala in studirala ce je res maraton Celje-Logarska potrebno po vsej dolzini od Ljubnega dalje pehati po prejsnih lepih 50ih cross-country kilometrih sedaj na 25 cestnih ( pod stresom izpusnih plinov avta ).

Ja zakljucek je ta:

V sloveniji bi lahko dobili zelo prijazen 100km maraton pa ne recem,
da tudi ta ni prijazen na 75km in moj pes je uzival celo hladno mu je bilo
v sobotni vrocini ko sva skakala po Savinjskem produ oz. vodi in po skalah do Rinke.

V nedeljo pa sem se bolj potuhnil in se lotil da se pred novim ciklom polnenja energije za naslednjo turo malo scistim svoj prebavno-transportni sistem pa tecem eden 1.dnevni postni-sprint in samo lenarim.

Pa veliko ustvarjalnosti in pozdrave :
- Solčavanom izpod Olševe
- MB tek. forumovcem

Pa se veliko ustvarjalih tekov po prelepi okolici Maribora.
Uporabniški avatar
 S*
Vročina na laufu je res bila, pa redarji, ki so usmerjali na križiščih, so v drugem krogu kar mrknili (verjetno zaradi vročine), potem so nas pa ves čas žrebanja preganjali organizatorji, da naj se že enkrat spučemo. Mislim ... Da ne omenjam, kako je napovedovalec maltretiral ubogo punčko, ker pač ni uspela takoj prebrat bogve kako nakracanih imen ...Kot sem že rekla, organizator bi lahko vsem udeležencem dal karto za katero od festivalskih prireditev, ali pa dnevno karto ipd. Mogoče pa nima idej!? :evil:

Sicer pa: jaz sem se imela fajn (pa nagrade sem bila zelo vesela, upam, da se bo čevlje dalo zamenjat za pravo št.); kar nekaj forumcev se nas je nabralo in Mateju vse čestitke za tekaški krst.

:D :D :D
Uporabniški avatar
 Tatjana
Ja, samo traja celo večnost, da se stran odpre.
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Z* napisal/-a:Nekaj fotk z olimpijskega teka v Mariboru na strani OKS: http://www.oks-zsz.si/slo_tece/fotogalerija_prikaz.asp?id=311&_portal= .
Na dveh sta tudi 2 naša èlana (mogoèe celo še kdo): S* in Snežni tekaè. Ju najdete? :P
Hehe, to je skoraj za nagradno vprašanje. :D

Mejduncl pa se mi ni zdelo da sem bil tako hiter. Tako zabrisano sled sem pustil za seboj. Zdaj je jasno zakaj ni INOT-a pred menoj na sliki. Saj ga ni mogel slikati ce sem ze jaz bil prehiter za casovni zaklop na fotoaparatu.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA