- 27 Jun 2005, 08:35
Ob pol treh popoldne sem v soboto stala pred stadionom v siski in cakala na odhod avtobusa,ki nas bo popeljal na drzavno prvenstvo za mlajse mladince in mladinke,to smo vsi,rojeni v letu 1988 in 1989(in mlajsi)
Po kar dolgi voznji smo koncno prispeli v Velenje,kjer smo bili vsi prijetno preseneceni nad prenovljenim stadionom:clap: Deset minut do petih se je odvrtela po zvocniku slovenska Zdravljica, nekateri pomembni ljudje so imeli govor, tudi minuto molka smo posvetili pokojnemu Nejcu Lipniku (iz Velenja)
Kmalu po tem sem sla ogrevat,saj sem imela ob pol sestih ze kvalifikacije teka na 100m
Pocutila sem se kar v redu in zdelo se mi je,da bi lahko tekla kar solidno,se mogoce priblizala svoje osebnemu rekordu,ki znasa 12,77s
Bila sem v zadnji,cetrti skupini,kjer sem imela od vseh 8ih tekmovalk najboljsi rezultat,zato sem v svoji skupini gladko zmagala
Merilci so mi pokazali rezultat: 12,77s.
Bila sem zelo vesela,da sem izenacila osebni rekord,ker sem vedela,da sem spet v tisti ta pravi formi.
V finale sem prisla kot tretja.trema me je (priznam) kar mucila in komaj sem cakala,da pridem v cilj in ugotovim,kaj bo. "Na mesta...Pozor...POK!"
Startala sem zelo slabo,saj sem zamudila pok od pistole...do konca sem bila cetrta,le nekaj metrov pred ciljem sem se koncno priblizala tretjeuvrsceni.Na cilju se mi niti sanjalo ni,katera bi lahko bila...tretja...cetrta
Po zvocniku so kmalu objavili rezultate in tudi mesta
Bila sem TRETJA
Oddigrala se je slavnostna pesem in vse tri "zmagovalke" smo odsle k prostoru za podeljevanje medalj.
Tretje mesto: Tamara Mesec (Kronos)
Drugo mesto: Sara Strajnar (Mass)
Prvo mesto: Maja Mihalinec (Velenje)
Nekaj casa sem imela,da sem prisla k sebi in ze sem tekla stafeto 4x100m.Tudi tam nam je slo kar v redu,malo smo zafrknile pri predajah,ker jih nismo nic trenirale
pa vendar je zadoscalo za se eno tretje mesto. Dan je bil zelo zelo lep
V nedeljo je bilo podobno,le druge discipline in druga mesta
Ob pol sestih sem imela start na 200m,kjer nisem tekla tako lepo in pristala na 12.mestu.
Ob pol osmih se je zacela stafeta 4x300m.Lovile smo prvo ali drugo mesto,ostalo nasih trenerjev ni zanimalo,saj bi radi imeli kategorizacijo.
Opomba: Kategorizacija pomeni,da ti zveza placuje treninge dve leti,klub pa ti podari dres in trenerko...Le kdo si tega ne zeli
Bila sem prva predaja...na startu sem imela kar nekaj treme,saj so vsi veliko pricakovali od nas
Predala sem kot tretja,nato smo tekle kot druge,...nekaj casa kot druge,potem pa je nasa boginja Anja Puc dobila priloznost 300m in dohitevala tekmovalko Saro Strajnar,ki je imela pred njo npr. 20m... Tekla je kot nora,in jo na polovici teka ze cisto ujela.V ovinku je se tekla za njo,potem pa jo prehitela in postale smo DRZAVNE PRVAKINJE V STAFETI 4X300
Nikoli se nisem stala na prvi stopnicki,kadar je slo za drzavno prvenstvo.Obcutki so bili zelo zelo lepi,saj smo bile vse stiri zelo zadovoljne s tekom
P.s. Ati je imel vceraj rojstni dan, in mi rekel, da si najbolj od vsega zeli,da bi mu za rojstni dan prinesla kaksno medaljo
Evo, pa je dobil
ne eno,ampak 3 medalje
p.p.s. Uradna povezava do rezultatov trenutno se ne dela,zato jo bom "prilimala" kasneje

Ob pol treh popoldne sem v soboto stala pred stadionom v siski in cakala na odhod avtobusa,ki nas bo popeljal na drzavno prvenstvo za mlajse mladince in mladinke,to smo vsi,rojeni v letu 1988 in 1989(in mlajsi)

Po kar dolgi voznji smo koncno prispeli v Velenje,kjer smo bili vsi prijetno preseneceni nad prenovljenim stadionom:clap: Deset minut do petih se je odvrtela po zvocniku slovenska Zdravljica, nekateri pomembni ljudje so imeli govor, tudi minuto molka smo posvetili pokojnemu Nejcu Lipniku (iz Velenja)

V finale sem prisla kot tretja.trema me je (priznam) kar mucila in komaj sem cakala,da pridem v cilj in ugotovim,kaj bo. "Na mesta...Pozor...POK!"

Tretje mesto: Tamara Mesec (Kronos)
Drugo mesto: Sara Strajnar (Mass)
Prvo mesto: Maja Mihalinec (Velenje)

Nekaj casa sem imela,da sem prisla k sebi in ze sem tekla stafeto 4x100m.Tudi tam nam je slo kar v redu,malo smo zafrknile pri predajah,ker jih nismo nic trenirale

V nedeljo je bilo podobno,le druge discipline in druga mesta

Ob pol osmih se je zacela stafeta 4x300m.Lovile smo prvo ali drugo mesto,ostalo nasih trenerjev ni zanimalo,saj bi radi imeli kategorizacijo.
Opomba: Kategorizacija pomeni,da ti zveza placuje treninge dve leti,klub pa ti podari dres in trenerko...Le kdo si tega ne zeli

Bila sem prva predaja...na startu sem imela kar nekaj treme,saj so vsi veliko pricakovali od nas

Nikoli se nisem stala na prvi stopnicki,kadar je slo za drzavno prvenstvo.Obcutki so bili zelo zelo lepi,saj smo bile vse stiri zelo zadovoljne s tekom

P.s. Ati je imel vceraj rojstni dan, in mi rekel, da si najbolj od vsega zeli,da bi mu za rojstni dan prinesla kaksno medaljo

p.p.s. Uradna povezava do rezultatov trenutno se ne dela,zato jo bom "prilimala" kasneje