Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 INOT
Naša Veggie trenutno tekmuje na 5.evropskem atletskem prvenstvu do 23 let v Erfurtu.Vceraj se je v disciplini Steeplechase (3000m zapreke)
s prvim mestom v svoji predtekmovalni skupini (10.10,60) uvrstila v jutrišnji finale.V finale pa je prišla skupno s 7.časom kvalifikacij.
Konkurenca je zelo huda,zato držimo pesti,da bi v jutrišnjem finalu (19.30) uspela teči vsaj svoj osebni rekord.Glede na to kakšna zagrizena borka je pa je mogoče sposobna tudi kakšnega večjega presenečenja.
Veggie jutri bomo navijali zate! :TF)

Vse rezultate in ostalo si lahko ogledate na www.erfurt2005.org/
Uporabniški avatar
 Pepino
Veggie! :clap:

Veggie! :clap:

Veggie! Ole Ole Oleeeeeeee........... Ole Oleeeeee....

Ti si nasaaaaaaaaaaaaaaa............ Oleeeeeeeeeeee........ :clap:

Drzimo pestiiiiii...
INOT napisal/-a:s prvim mestom v svoji predtekmovalni skupini (10.10,60) uvrstila v jutrišnji finale.V finale pa je prišla skupno s 7.časom kvalifikacij.
Konkurenca je zelo huda,zato držimo pesti,da bi v jutrišnjem finalu (19.30) uspela teči vsaj svoj osebni rekord.Glede na to kakšna zagrizena borka je pa je mogoče sposobna tudi kakšnega večjega presenečenja.
Veggie jutri bomo navijali zate! :TF)

Gremo Veggie, :TF) držimo pesti, da si iz pravega testa pa že itak vemo :laola
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
VEGGIE ti si megi :lol: :lol: :wink: !Kapo dol pred takimi dosežki.Če jih pa nebi dosegla pa si dosegla vsaj to da si se plasirala na samo tekmovanje.Spoštovanja vreden je vsak rezultat, kakršen pač bo, čeprav se ve koliko si sposobna.
BRAVO!
ČAO!
Uporabniški avatar
 kustus
LP
:o :twisted: :oops:
Bravo VEGGIE .
8) 8) 8)
Bomo držal pesti na rokah in nogah sam če bo kej pomagal..
:lol: :lol: :lol:
Vegi mi smo z tabo.
:P :P :P
Uporabniški avatar
 Veggie
Heja!

Hvala za vsem spodbudne besede in dobre zelje!

Cudezev ne pricakujemo, cilj-finale- je ze izpolnjen. Vzdusje je cool, tekma taprava - organizacija super (saj vendar gre za veliko tekmovanje). Danes gledala finale teka 10.000m moski - Ribakov raztural in v silovitem 400m finisu nabral ogromno prednost (zadnjih 400m v 55sekundah! In to po 9.600m! :shock: Malo za zamislit... )

Saj pravim, tekmovanje je tapravo...

Lep pozdrav iz soncnega Erfurta! (um... :roll: pa ravno prej se je ful ulilo... :lol: Cez dan pa res lepo vreme! Bomo videli, ce bo zdrzalo do jutri zvecer)

Ciao

Ps. Tile Nemci tu pa nic ne razumejo anglesko... Bi prej razumeli rusko... Ehm... :oops: :lol:
 dpop
kustus napisal/-a:Vegi mi smo z tabo.

In upajmo, da bodo jutri vse tvoje tekmice "z(a) tabo" :wink: :lol:

1631 Darko

P.S. DEJA VU?!
Uporabniški avatar
 Učenec
dpop car,
Veggie pa še bolj

:cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast1: :cast1: :cast1:

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

:laola
Uporabniški avatar
 INOT
Daneja je dosegla odlično 6.mesto z rezultatom 10.08,82
Bravo! :clap:
Čestitke :TF) :toast:
 dpop
1 Kowalska, Katarzyna POL 9:54.17
2 Erismis, Türkan TUR 9:55.45
3 Ivanova, Svetlana RUS 9:56.44
4 Shalamanova, Dobrinka BUL 10:00.47
5 Dreier, Verena GER 10:05.34
6 Grandovec, Daneja SLO 10:08.82

BRAVO, Veggie... najhitrejša "štajerska kolerab'ca" :wink: :lol: 8)

1632 Darko

P.S. Če bi tekla PB bi bila celo četrta... ampak to je "IF" 8)

P.S.S. Vidim, da sva vsaj dva spremljala "ONLINE" rezultate
(Press F5 PRESS :wink: :lol:)
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Meni je bilo že pred sami štarto jasno da bo ona naredila dar mar :lol: :wink: , anke tako ali tako!
Ma nas je že razvadila s temi dobrimi rezultati, ki jim ni videti konca :wink: 1
Kot sem že nekje dejal, največje zadovoljstvo lahko naredi za nas, če je tudi ona zadovoljna in srečna ob razpletu vseh dogodkov.
Kaj si drugi mislijo mora vzeti samo tako skozi eno uho notri, potem malce premleje in kar ni pametnega skozi drugo uho ven :wink: :wink: !
Skratka Daneja jaz sem verjel v tvoje sposobnosti in o tem ni dvoma!
Želim ti srečen povratek v domovino.In upam, da bodo naši mrhovi( novi )narji spoštovali, kar si dosegla!
ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Aja Darko sem pozabil povedati, eni so na šlafenzi dopustu :lol: :wink: .Pa niso niti priklopljeni :lol: , mislim na net :wink: !
Ma dijo mijo Darko glavno da si ti tiste slike lepo spedenal, resnično so kar zanimive.Imajo svoj čar, čeprav bi človek rekel da so barvne lepše.Ampak Daneja deluje na njih kot KING KONG na stezi :lol: :wink: v športnem smislu.
Daneja le tako naprej pa bomo še kaj lahko lepega prebrali o tebi!
ČAO!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA