Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Ninocka
Ak, pozdravljena! Ko se registriraš postaneš članica TF foruma :D :D :wink: . tako da dobrodošla med nami.

Sem pogledala rezulate in moji dragi sotekačici Anja in Jasna sta na prvem in drugem mestu, a smo imeli bolj pohod kot tek, tako da je očitno potrebno vrstni red postaviti na glavo.
 Mojmir Kovač
Živ!

Ana, sečoveljski tek najverjetneje ne bo nikoli zrastel v nekaj zelo velikega. Mišljen je bolj kot izlet in druženje v prijetnem okolju in prijetni družbi, organiziran na hitro z malo sredstvi in malo delavne sile...

1. listek z imenom tekača, ki se v cilju nabode na žebelj ni najboljša rešitev, še posebno ne v poletnih dneh. Nekateri listki so bili tako mokri in zlepljeni, da jih je bilo veselje "odlepiti" in prebrati ime.
2. podarjenemu konju se ne gleda v zobe - pomagali so mi pisati rezultate za tek na 7 km ( v moškem delu so bili napisani obratno, zadnji je bil prvi in prvi je bil zadnji, dekleta pa se niste tam nič pritoževala, tako sem upal, da je OK.
To ni opravičilo za napake v rezultatih na 7 km! Vem, da je najpomembnejša star pravilno zapisati vrstni red in da je prav da tekači zahtevajo kvaliteto za svoj denar - štartnino. In prav zato, ker se zavedam svojih pomanjkljivosti sem se odločil (že pred tekom), da bom polovico štartnin podaril v dobrodelne namene (da mi ne bo kdo očital, da pobiram denar in da ne skrbim za tekače).

Kar je, je! Lahko le obljubim, da se bomo (bom) drugo leto še bolj potrudil!

Lep dan

Mojmir

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA