Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

No pa je za mano prvi uradni tek! Prvi vtisi.... super je! oz. super je blo :)

No ja v Sežano sem prispel malce pred 9 uro zjutraj! Tako da sem imel še časa na pretek! Malce sem se sprehodil po delu proge, nakar sem šel k avtu ter se počasi pripravil oz. nadel cunje za tečt ;) V glavnem, ker je bila to moja prva tekma, je bilo tudi malce treme :) Tik pred štartom nas je nagovoril šše sam župan občine Sežane, nakar smo se spustili v tek, moral si bit kar pazljiv da se nisi zapletu z nogami, ker je bilo kar gužve na začetku! No ja pot je bila do vzpona prav kul, sam vzpon pa je bil kar zahteven! Sicer pa so bile vremenske razmere prav fantastične (vsaj zame). Edina težava mi je delala sama podlaga (makadam, gozdne steze). Predvsem kolovozi ter gozdne steze so mi delale težave saj sam nisem najbolj navajen na to vrste podlage! Ah no sej bo dosti :)

No pa še glede organizacije ;) Organizacije teka ne morem ocenjevati ker sem bil v prvo, ampak tko iz mojih oči je bilo vse okei! :) S svojim rezultatom sem tudi zadovoljen, saj sem si zadal čas med 35 in 37 minutam, kar mi je na koncu tudi uspelo! Velike težave mi je povzročil tisti vzpon ki je bil po 1 al 2 km! in je bil dolg 800m! V trenutko ko se je začel vzpon me je čisto "zablokiralo" no ja do cilja smo prišli, to pa je tud poglavitno, važno je sodelovati :) mogoče s časom tudi zmagovati ;)

Skratka, pašta na koncu se je prilegla, tk da jaz sem prišel domov zadovoljen!
Sedaj od TF sem vidu če ce ne motim samo boruta69, ravno pred štartom sem ga vidu v gneči, drugega pa ne, pa še njega zato k je mel dres TF :)

sicer je pa absolutni zmagovalec teka Mitja Kosovelj!

no ja pa še neki moram dodat, ful me je fasciniral, k je imela večina tekačev polar ure... :) pa tko, zdi se mi da eni ta tek vzamejo precej precej resno :)
Uporabniški avatar
 kustus
lp

no TOMMI vsa čast za prvo tekmo , upam da se na kateri srečamo v prihodnje.

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
 Kunec
Bravo tommi :juhuhu: za prvo tekmo, sam se še vedno spominjam kako sem spal kot ubit celo popoldne in noč, vsaka naslednja bo lažja.
 tommi
Za nekaj je pa bil tek vseeno dober - prišel sem do spoznanja da so moji tekaški copati Mizunu že za "odpad" :) Tako da bom v tem tednu (upam da čimprej) kupu nove copate! Bo treba pametno premislt kaj kupit :)

Sicer pa, se prav fajn počutim po tem teku v Sežani, samo trasa je bila za prvič kar malo preveč zahtevna (vsaj zame) ker sem povečini do sedaj teku po ravnem oz. je imelo višinske razlike par metrov :)
 borut69
:D :D :D
ja prav super je bilo vendar, zelo pogrešal TF - jevce. Ja tommi drugič pocukaj za rokav, da se spoznamo, drugače pa čestitam za uspešno opravljen krstni tekmovalni tek.
Po teku smo še dolgo preizkušali izvrstne kraške dobrote, tako da vam je lahko žal tistim ki se tega teka niste udeležili. :twisted: :twisted:

Lp Borut
 tommi
Ja borut, bel težko bi pocukal za rokav :) sicer pa ni bil to moj zadnji tek, tak da me bote še videl :)
 Ninocka
Čestitke Tommi za prvi nastop na tekaški prireditvi!
 tommi
Ninocka napisal/-a:Čestitke Tommi za prvi nastop na tekaški prireditvi!

hvala! :)
 ines
Kot je že blo napisano sem pričakovala malo več članov tekaškega foruma. Sem bila prav malo :cry: :cry: :cry: .
Upam, da si za naslednje leto rezervirate termin, pa bo moj obraz takšen :D :D :D .

Se vidimo!

LP Ines

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA