INOT napisal/-a:Eni ste dan prej uživali v Logarski...
Mi pa tukaj na Ptuju.
Tek,ki mi bo ostal v lepem spominu,saj sem postavil osebni rekord na 21 km,poravnal račune v dvoboju z Marijo (Hr),spoznal nekaj novih forumovcev,Tomaža Z.prepričal,da je Ariel z dodatkom Calgonita vendarle najboljši "prašek"
(Tomaž tebi pa vsaka čast,da si dan prej naredil 176 km s kolesom do mene,pol pa danes tako dobro odtekel,pa še s kolesom domov
),Veggie se je treba izogibat ker je hitrost nalezljiva
,Marathon 95 tebe pa bojo čez par let lahko tu imeli že za maskoto.Lučko midva pa bova morala začet skupaj hujšat
,drugač sva pečena,saj vidiš kaj dela mladina
Čestiteke vsem,ki ste prišli in odtekli! 
Ja INOT najlepše stvari so tiste MARIJINE

.Posebej če lahko tako poravnaš račune.Tud jez bi rad poravnal račune z njo samo nevem kako
Ja jaz sem bil nekako končno zadovoljen s svojim dosežkom.Gleda na to da sem v soboto prekolesaril z gorskim kolesom 176,5km s povprečno hitrostjo 29,00km/h.Najbolj sem bil vesel ko je letelo rahlo po klancu skoraj 72km/h, kakšen adrenalin se je takrat sproščal
pa tud klinca skozi ri..... ne bi tedaj šla, ko sem pomislil da bi lahko letel čez cesto.Tukaj bi se še enkrat zahvalil INOT-u za gostolublje.
Hja pa za izjemen pogleda na stopnice.So bile vredne ogleda in že pripravljanje taktike za soliden dosežek na njih

.VEGGIE že ve zakaj

!
Končno sem se tudi ogledal znamenito 400let staro trto na Lentu.Škoda ker ni bilo kake degustacije te prelestne kapljice

!
No pol sem se nafilal s fantastičnim praškom ARIEL, ki je dišal po MOUNT FREE STYLU

CALGONIT je pa če hočeš bit fit kajne INOT

.Pa kreatin, da na koncu nisi hin

.Dosegel letošnji najboljši rezultat na 21km 1h 31min 07sek, zadovoljen glede na to da sem prejšni dan toliko kolesaril.Nazaj danes pa sem naredil še reci in piši 136km kolesarjenja dobra popotnica za SAM.
Izredno sem bil vesel da sem zopet po dolgem času videl LUČKOTA to je bilo res luštno za podebatirat počez, in počez.
Bo treba to ponoviti, sahurno.
Skratka na koncu čestitke tudi seveda VEGGIE, ki je odtekla svoj premierni 21km tek in to takoj s časom 1h in 20minut pa še nekaj malega čez.
Mislim INOT hitrost je res nalezljiva, al pa to dela čemaž in skuta, kaj VEGGIE

.Okej saj bom nehal.
V glavnem konec dobro vse dobro.
Aja pa še to preden končam.
Fantje in dekleta na cilju so nas čakale lubenice auuuuuuuu kva je blo to dobro!
Naslednje leto, mogoče pa zopet pridemo če bo vse posreči.
Upajmo na najboljše, kajne!
ČAO!
TOMAŽ ZUPANČIČ
...danes je tvoj dan, izbira je tvoja...
http://www.adolimpik.com/