- 11 Sep 2005, 21:29
ne potrebujem nobenega dodatnega navdiha,da spišem to poročilo.naravnost enkratno in je seveda res vse kar se v vseh letih lepega napiše o tem teku.
ko sem prišel iz avta in zadihal svež čist planinski zrak me je pozdravil jože in mi dal nahrbtnik(ne prazen)od teka na črno prst.res lepa hvala.povedal mi je tudi da se splača uporabit palice,kajti bilo je res blatno,tako sem tudi storil in ni mi žal.na startu je bilo takoj vse urejeno.dobil je vsak svoj dežnik in to ne tak za 500 sit,bon za hrano in pijačo.malo ogrevanja(palice sem nesel 1 km naprej) tam kjer se prava strmina začne.start je bil točno ob 14 h.tek je bil........strmo,strmo in dolgo pol ure.pa niti 3 km
,no najhitrejši so rabili nekaj manj.
na vrhu res ni bilo nič kaj toplo,bližala se je nevihta in na moje veliko presenečenje,je imel organizator na vrhu un kup svežih srajc ki si jih je vsak lahko sposodil do doline.super. nato previden spust v dolino.tam se je v dvorani že predvajal film z projektorjem,kar so kamermani posneli na sredini proge in na cilju.rezultati so bili objavljeni prehitro
,pa tega človek ni vajen z večine tekov.ker dežnik očitno ni bil dovolj smo vsi tekači prejeli še dodatne kar vredne praktične nagrade.ker na večini tekem pojem po teku hrano ki jo prinesem od doma,mi tokrat to ni bilo potrebno,kajti za vsejede so bili kar štirje menuji,jaz sem dobil res dobro zelenjavno enolončnico ,pa tudi grozdja je bilo na raspolago dovolj.čez 5 min pa še repete,ki ga je bilo dovolj za vse.pa ljudje,to se je dogajalo v naših lepih hribih,tega ne moremo pričakovati v naprimer,ljubljani...tudi pri priznanjih se ni šparalo,je bilo več pokalov kot medalj.čeprav drugo leto ne mislim več tekmovalno teči,vendar na take teke kot je ta bom še vedno rad prišel.pohvale tudi udeležencem TF aleksandru s hčerko ,zizitopu z družino.
saj bi lahko napisal le:lepo je bilo,vendar....
hvala za potrpljenje
lp,mirko
ko sem prišel iz avta in zadihal svež čist planinski zrak me je pozdravil jože in mi dal nahrbtnik(ne prazen)od teka na črno prst.res lepa hvala.povedal mi je tudi da se splača uporabit palice,kajti bilo je res blatno,tako sem tudi storil in ni mi žal.na startu je bilo takoj vse urejeno.dobil je vsak svoj dežnik in to ne tak za 500 sit,bon za hrano in pijačo.malo ogrevanja(palice sem nesel 1 km naprej) tam kjer se prava strmina začne.start je bil točno ob 14 h.tek je bil........strmo,strmo in dolgo pol ure.pa niti 3 km

na vrhu res ni bilo nič kaj toplo,bližala se je nevihta in na moje veliko presenečenje,je imel organizator na vrhu un kup svežih srajc ki si jih je vsak lahko sposodil do doline.super. nato previden spust v dolino.tam se je v dvorani že predvajal film z projektorjem,kar so kamermani posneli na sredini proge in na cilju.rezultati so bili objavljeni prehitro

saj bi lahko napisal le:lepo je bilo,vendar....
hvala za potrpljenje
lp,mirko
Za ogrevanje oplejem 10 koruz, potem grem pa v krompir.