Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 INOT
Priletel-odtekel-odletel.Vse na brzino.Ni blo več cajta :evil: General raztural,jaz zadovoljen,Miro pa upam tudi.Vreme kar hladno (7 st.)
Proga odlična .končno enkrat na domačem terenu.(Ja do zdaj so vsi mislili,da sem Štajerc)
Res mi je žal,da nisem mogel ostati vsaj na podelitvi... :cry:
Uporabniški avatar
 miro
Naj dopolnim Inota, razturali sta tudi punci - NatašaP in Nada sta si pritekli medalji.
No jaz sem s tekom zadovoljen , s časom malo manj, ampak za spremembo nisem tekmoval , pač pa sem tekel v zmernem tempu in "užival" progo , ki je resnično lepa , ne pusti te "zabušavati", le v sedmem kilometru sem se odločil , da prehitim vodilno dekle , ter zato malo pospešil , ko pa sem jo prehitel sem zopet zmanjšal tempo na užitek.
Pri nagradh smo bili ižrebani vsi "forumovci" - Inot zadel si žensko krilo, dvignil sem jo jaz , tako, da jo boš enkrat že dobil. Mimogrede , tudi jaz sem rojen Novomeščan, tako , da bi bil lahko to tudi moj domači teren.
Toliko za sedaj.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 INOT
Punci naj mi oprostita ker sem ju čisto pozabil.V bistvu pa sploh nisem vedel,da sta tekmovali.Ja če se lahko mogoče odkupim s tem krilom :wink: ...
Vsem pa čestitke!!!!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA