Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Kako uživam, če nekdo izgleda srečen.... Nataša, čeprav nam nisi sledila po tvojih poteh, si izžarevala veselje, ker nas je toliko prišlo k tebi na obisk. :D Zelo lepo smo se imeli pri tebi v tvoji prekrasni dolini. :wink:

Ja, Kamniška Bistrica.... :roll: Kolikokrat sem bil že tu, še šteti ne znam do toliko. :shock: Skoraj vse hribe, ki štrlijo od tu navzgor, sem že obiskal, mnoge že več desetkrat. Tudi s kolesom sem bil že mnogokrat v Koncu, kot Kamničani radi imenujejo to dolino. Pa številni izleti z avtom, zgolj do izvira..... Razne žurke v koči, pa pri sosedu čez mostiček, tam kjer so kozlički pa piknik placi. :wink: No, tekel pa tukaj še nisem .... vse do danes. :roll:

Ker imam jutri planiran kar dolg krog, sem se danes odločil za krajšo progo, ki je tekla mimo Predasljev (dva sta, če bo koga kdaj zamikal ogled). Pa po mostu čez..... Ste pogledali dol? :?: Škoda, ako niste. :o

Kot bi mignil, je bilo že več kot pol poti za nami. Proti cilju je šlo kar samo. Klaudi, sorry, ker ti nisem delal družbe še v naslednjem krogu. Mi je kar malo žal, veš. :wink:

Medtem, ko ste "gud gajs" tekli še enkrat, smo ostali naredilli TF otrokom malo veselja ter jih sprehodili na Kraljevi hrib, nazaj pa smo jih komaj spravili, ker so tam v hipu našli kopico igral. :D

Potem je prišla na vrsto analiza. Menim, da se vsi strinjate, da se nam je v Planinskem orlu kar dobro godilo. Meni že. :D :wink: Še kelnerce, tekačice, so nam bile naklonjene. Predvidoma bomo v kratkem pridobili vsaj dve novi članici. :D

Nataša in Miha :arrow: zelo lepo sta nam polepšala današnje popoldne. :clap: Nta, ne bodi preveč žalostna, ker danes nisi mogla klepetati z nami tudi po tvoji progi. Potrpi še kakšen teden, dva pa boš zopet tekla .... :wink:
Uporabniški avatar
 Dule
Moram se zahvalit Nataši in Mihu za organizacijo- proga je bila lepo označena. Bilo nas je kakšnih dvajset, na hribovsko (Bor pravi da je bilo 300mvr) progo se nas je podalo 5. Tekel sem večji del skupaj z Vitom, danes pa sva tudi nekaj časa tekla skupaj na teku ob Savi :wink:

Žal sem prešprical analizo, upam da bom naslednjič našel čas tudi zato :D

ČAU ČAU
Uporabniški avatar
 Barb
Bi lahko rekla,da je moj sobotni trening minil v znamenju 2MUCH4ME family.
Najprej sem spoznala,da je ata familije, poleg navidezne delujoče "gorile" :wink: , prav razumevajoč oče,....kar pa se je kasneje še dodatno potrdilo, ko sem na ana-lizi imela priliko prijetno klepetati z Anžetom. Neverjetno, kako lahko taki 11-letniki včasih presenetijo. Anže, vem, da bo iz tebe zrastel ne samo izvstren tekač, marveč tudi čudovita oseba.

Drugače,pa hvala kolegici za tako dobr izbor trase. Ena polovička po gozdu, za dušo, druga pa po asfaltu, za malo pospeškov :wink: :P

Ja, kako ti je bilo :cry: , pa mislim da vem, kajti lani sem ravno na tem teku, prvič z žalostjo v očeh spremljajla štart. Ampak, kolegica, ena mora vedno stati na straži :wink: , če ne jaz, pa ti :wink:

Kopanje v nočnih urah pa je seveda bil poseben balzam za telo :P
Uporabniški avatar
 klaudi
Preživeli smo prav prijetno sobotno popoldne. Vse to po zaslugi naše Nte in Mihata. Kamniška Bistrica je res nekaj posebnega. Ogrevanje je minilo v čakanju Pegaza, pa spoznali smo novo članico Ireno(welcome). Prvi krog mi je delal družbo Vlajko, Barb smo že takoj po štartu gledali samo še v daljavi, potem pa tudi to ne več. Jah, ona je prva liga. No, potem, ko je Vlajko odstopil, sem se morala zadovoljiti z žensko družbo. S TMP in Dašo smo se spraševale kera je kriva, da imamo tak ubijalski tempo.
Analiza je bila super, hrana dobra in zdrava(zelje in žganci).
Pa na rumovo makove kocke od Snežinke ne smem pozabit, bile so naravnost božanske.
Ker sem bila izzvana, da organiziram tek v mojih krajih, naj vam povem, da že pišem scenarij.
 tae
Lep pozdrav ! Glede na to, da sem nov na forumu, to pomeni, da sem se zdaj prvič udeležil uradnega treninga, ki sta ga organizirala Nataša in Miha. Vsem prisotnim bi se rad zahvalil za prijazen sprejem v svoje vrste. Drugače sem tekel na 12 Km in bilo je super, saj je bil tempo počasen in primeren za vmesno debatiranje. Analizo v gostilni sem žal spustil, ker sem doma ženi obljubil da bom kmalu doma. Upam, da se kmalu spet kje srečamo.
Uporabniški avatar
 tmp
Sobotno popoldne v družbi forumovcev. Kot vedno zelo prijetno in sproščujoče. Bilo nas je kar veliko, tako da, Nta naslednje leto moraš ta tek
spet organizirat.

Proga prijetna. Malo po gozdu v hrib in malo po asfaltu, kjer si si lahko dal duška, ker je bilo v veliki večini navzol in je kar samo letelo.

Hvala Nta in Miha, ker sta organizirala ta tek.
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
No, končno sem le našel čas, da tudi jaz napišem poročilce. Enkrat za spremembo moja udeležba ni prinesla dežja, zato je moški del familije preživel zelo prijetno tekaško TF popoldne. Najprej kratka interpretacija Barb:

Barb napisal/-a:Bi lahko rekla,da je moj sobotni trening minil v znamenju 2MUCH4ME family.
Najprej sem spoznala,da je ata familije, poleg navidezne delujoče "gorile" :wink: , prav razumevajoč oče,....kar pa se je kasneje še dodatno potrdilo, ko sem na ana-lizi imela priliko prijetno klepetati z Anžetom. Neverjetno, kako lahko taki 11-letniki včasih presenetijo. Anže, vem, da bo iz tebe zrastel ne samo izvstren tekač, marveč tudi čudovita oseba.
Vilko napisal/-a:Bi lahko rekel,da je naš sobotni trening minil v znamenju Barb.
Najprej smo spoznali,da je mama TF familije, poleg navidezne delujoče "krhke deklice" :wink: , prav prijazno bitje,....kar pa se je kasneje še dodatno potrdilo, ko je imel Anže na ana-lizi priliko prijetno klepetati z njo. Neverjetno, kako lahko take :ignore: -letnice vedno presenetijo. Barb, vemo, da nisi samo izvrstna tekačica , temveč tudi čudovita oseba.

Sam za tek nisem bil preveč razpoložen (pa tudi poškodba še vedno opozarja), zato sem se odločil, da bom odtekel samo en ravninski krog, isto varianto pa sta izbrala tudi A&A, saj sta bila že malo utrujena od nogometnih dogodivščin dopoldne. Po ogrevanju (bolj verbalnem kot telesnem) smo se podali na pot, prvi del smo tekli v strnjeni skupini, na mestu, kjer je peterka gorskih tekačev zavila na svojo pot, pa sem malo pojačal tempo, kljub temu pa me je ujela Barb in v prijetnem pogovornem tempu sva tekla do izhodiščne točke, kjer sem jaz zaključil s tekom, Barb pa je odšprintala še en krog :cast: .

Ob čakanju na “dolgoprogaše” se je Vlajko izkazal kot pravi “vodič ekskurzije”.
Najprej je A&A razkazal vse čare gondolskega kompleksa, potem pa je vse otroke (z nami vred :lol: ) popeljal na Kraljevi hrib, kjer je na igralih budno opazoval vsak otroški gib, da se slučajno komu ne bi kaj zgodilo. Vsi smo soglasno ugotovili, da mu je vloga “dedka :oops: ” prav lepo pristajala.. :wink:

In naposled: analiza. Planinski orel je bila res dobra odločitev, izvrstna hrana, prijazna postrežba, da o družbi sploh ne izgubljam besed, spet pa niso manjkale izvrstne rumove specialitete naše Snežinke (tokrat sem po Fotrovem teku imel priložnost še za repete…).

Nataša in MihaPR – odlično sta organizirala “uradni trening” :cast1: , v tako lepo okolje in tako prijetno družbo se bomo 2much-i sigurno radi vračali…

LP Vilko B.
Uporabniški avatar
 Snezinka
Živjo!

Nta&MihaPR super sta tole organizirala! :cast:
Šla sem dva kroga, čeprav me je po prvem močno vleklo na levo k okrepčevalnici...ampak Pegaz ni imel te altenative na seznamu - sploh - in če sem hotela slišati nadaljevanje in konec stripa :D sem se morala potruditi in narediti še eno pentljo. In prav je bilo tako, zato ker prve pol ure je meni itak vedno težko teči, potem me pa kar nese :roll: .
Analiza je bila zelo prijetna in noben ni dobil kakšnih minus točk za obnašanje od tušice, vsi pa smo si zaslužili čebelice.
Tudi moja prijateljica Irena, ki se nam je prvič pridružila je bila zelo zadovoljna in kar ni mogla prehvaliti, kako fajn ljudje smo na TF 8) .
Itak, a ne :!:

Pozdravček,
Darja
 daša
Zdravo,

Še jaz moram pristaviti piskerček in pohvaliti Natašo in MihaPR za organizacijo prijetnega teka. Že lani smo se imeli prijetno, letos še bolj.

Z Klaudi in Tjašo (tmp) smo odtekle dva kroga, bil je prijeten tek v kar pospešenem tempu, ampak ko si v družbi sotekačev te noge kar nesejo in šele ura na koncu pove, da je šlo kar hitro.

O ana-lizi vse najlepše, ter o Snežinkinem pecivu tudi.

Pozdrav, Daša
 Nataša
Par dni prepozno pa še jest malo o tem teku...

...kako je bilo teči, ne vem. Strmine se nisem ustrašila, ker je nisem pretekla...tudi "ravna" proga mi ni delala težav, ker se je nisem lotila. skratka, bilo je idealno :lol:

z Matejo sva spakirali otroke in psa in se podali na doooolgo pot 500 m po cesti sem in tja, vmes je Bor lulal (mali, ne veliki Bor :lol:), Črno je napadel razbesnjen kokeršpanjel, vsi pa smo smrkali, metali palice in uživali na hladnem, jesenskem zraku.

Vesela sem bla, da se vas je toliko prikazalo :P Tudi žabje krake sem preživela in v bazenu mi niso delali težav (za razliko od Mihatovih krakov :lol:).

Hvala tukalici2, ki mi je tolk pomagala :cmok:, pa tistim, ki ste pobirali znake, pa tistim, ki ste prišli in tekli ali ne.

Pri orlu je bilo res kar lušno, čeprav bi bilo lahko tudi boljše...smo pa imeli za sosede prave korenjake, ki so recitirali, nazdravljali in peli "kolko kaplc, tolko let". Mi v flisih pa ... :shock:

bo drugo leto spet! :wink:
Uporabniški avatar
 lunca
Prvič na treningu TF - luštno!

Proga je bila lepo označena, povem iz prve roke, ker sem se vso pot malo bala, da se ne bi izgubila. Tekla sem namreč sama, navkljub večnemu zatrjevanju forumcev, da za vsako bolezen raste rožca oz. da se za vsako hitrost najde sotekač. No, v soboto temu ni bilo tako, pa nič zato. Že po prvem kilometru so vsi potegnili naprej, jaz pa sem sopihala po kamniških gozdovih v strahu - kot že rečeno - da se ne izgubim. Najbolj me je skrbelo, glede na to, da me skoraj noben ne pozna, da me po koncu treninga prav iz tega razloga nihče ne bo pogrešal, jaz pa bom za vedno tavala med kamniškimi medvedi :lol: . No, k sreči sta Nta in Miha progo dobro označila, tako da se ni zgodilo nič pretresljivega. Ko sem prišla v cilj k Nataši, so bili najhitrejši že skoraj drugi krog naokoli :oops: .

Na analizi sem ugotovila, da žabji kraki definitivno niso moja hrana :shock: Me je pa potolažilo zelo dobro pecivo, ki ga je prinesla Snežinka (kaj praviš na izdajo recepta v pisni obliki tukaj?)

Za pozno poročilo se opravičujem, ni delal računalnik spljoh!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA