- 08 Okt 2005, 23:05
Kako uživam, če nekdo izgleda srečen.... Nataša, čeprav nam nisi sledila po tvojih poteh, si izžarevala veselje, ker nas je toliko prišlo k tebi na obisk.
Zelo lepo smo se imeli pri tebi v tvoji prekrasni dolini.
Ja, Kamniška Bistrica....
Kolikokrat sem bil že tu, še šteti ne znam do toliko.
Skoraj vse hribe, ki štrlijo od tu navzgor, sem že obiskal, mnoge že več desetkrat. Tudi s kolesom sem bil že mnogokrat v Koncu, kot Kamničani radi imenujejo to dolino. Pa številni izleti z avtom, zgolj do izvira..... Razne žurke v koči, pa pri sosedu čez mostiček, tam kjer so kozlički pa piknik placi.
No, tekel pa tukaj še nisem .... vse do danes.
Ker imam jutri planiran kar dolg krog, sem se danes odločil za krajšo progo, ki je tekla mimo Predasljev (dva sta, če bo koga kdaj zamikal ogled). Pa po mostu čez..... Ste pogledali dol?
Škoda, ako niste.
Kot bi mignil, je bilo že več kot pol poti za nami. Proti cilju je šlo kar samo. Klaudi, sorry, ker ti nisem delal družbe še v naslednjem krogu. Mi je kar malo žal, veš.
Medtem, ko ste "gud gajs" tekli še enkrat, smo ostali naredilli TF otrokom malo veselja ter jih sprehodili na Kraljevi hrib, nazaj pa smo jih komaj spravili, ker so tam v hipu našli kopico igral.
Potem je prišla na vrsto analiza. Menim, da se vsi strinjate, da se nam je v Planinskem orlu kar dobro godilo. Meni že.
Še kelnerce, tekačice, so nam bile naklonjene. Predvidoma bomo v kratkem pridobili vsaj dve novi članici.
Nataša in Miha
zelo lepo sta nam polepšala današnje popoldne.
Nta, ne bodi preveč žalostna, ker danes nisi mogla klepetati z nami tudi po tvoji progi. Potrpi še kakšen teden, dva pa boš zopet tekla .... 

Ja, Kamniška Bistrica....

Ker imam jutri planiran kar dolg krog, sem se danes odločil za krajšo progo, ki je tekla mimo Predasljev (dva sta, če bo koga kdaj zamikal ogled). Pa po mostu čez..... Ste pogledali dol?

Kot bi mignil, je bilo že več kot pol poti za nami. Proti cilju je šlo kar samo. Klaudi, sorry, ker ti nisem delal družbe še v naslednjem krogu. Mi je kar malo žal, veš.

Medtem, ko ste "gud gajs" tekli še enkrat, smo ostali naredilli TF otrokom malo veselja ter jih sprehodili na Kraljevi hrib, nazaj pa smo jih komaj spravili, ker so tam v hipu našli kopico igral.

Potem je prišla na vrsto analiza. Menim, da se vsi strinjate, da se nam je v Planinskem orlu kar dobro godilo. Meni že.

Nataša in Miha

Včas' s'm teku hit', zdej pa z'lo počas...