Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Za nami je tudi zaključni tek Dolenjskega pokala v rekreativnih tekih, ki smo se ga udeležili v nedeljo popoldne v Bušeči vasi pri Cerkljah na Dolenjskem.

Domačini so nam pripravili zelo lepo rekreativno prireditev, po teku pa še pravo domačo vseslico z živo glasbo, domačimi dobrotami in kostanjem.

Tekaški forum je prejel pokal kot tretja najuspešnejša ekipa v letošnjem tekmovanju v Dolenjskem pokalu.

Slika

Tekaška proga je bila dolga 9,8 km z višinsko razliko nekaj manj kot 200m. Najtežji del proge je bil strm klanec, ki je bil speljan skozi vinograd. Ta del mi je pobral ogromno moči, kar se je poznalo v zadnjih dveh kilometrih in v ciljni ravnini, ko so me prehiteli trije tekmovalci.

Na podelitvi priznanj, pokalov in medalj so bili med najuspešnejšimi tudi predstavnice in predstavniki Tekaškega foruma.

Slika

TA GLAVNE FORUMOVKE

Rezultate tekov najdete na naslovu DRUŠTVA MARATHON.

TUKAJ SO PA FOTKE.

lp

MatjazV
 žuža
Na Dolenjskem (se) je včeraj teklo vino (cvič'k tudi na privat okrepčevalnicah), jedlo (golaž in pladnji peciva), nekateri so po teku skočili v bazen s toplo vodo (Klunove toplice),…pekel se je kostanj…
Z vinskimi cestami imam nekaj malega izkušenj, tokrat sem si pritekla še tekaške, te so najtežje :D Iz svoje male zbirke tekem se mi zdi, da je ta najtežja. Grizli smo v strme dolge vzpone, prav tako spuste in nekaj malega ravnine. Danes pa »muskelfiber«.
Pohvale domačinom v Bušeči vasi in bližnjih vasi za lepo pripravljen tek in spodbujanje ob progi, čestitke pa nam TFjevcem. ;)
Uporabniški avatar
 miro
Tudi jaz moram pohvaliti domačine, ki vedno pripravijo enkratno vzdušje na prireditvenem prostoru.
Letos so me posebno navdušili navijači , na vseh tekih , ki sem jih pretekel na vinski cesti še ni bilo tako močnega navijanja, za kar so poskrbeli tudi pohodniki in vinogradniki, ki so skupinsko navijali, ter nam ponujali prvo pomoč-(cviček, lepe rubinaste barve , škoda , da imam svoj sod že poln in zapečaten).
Ker sem kmalu po teku odšel domov , ne bi več komentiral te prireditve, vseeno pa sem ujel opazko: "Ljubljančani , bi se morali učiti od njih!"
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No škoda da nisem mogel iti ker vidim da je blo FUL KUL SUPERSONIČNO.

Zakaj ne morem odpreti rezultatov.
Uporabniški avatar
 MatjazV
kustus napisal/-a:
Zakaj ne morem odpreti rezultatov.

Tudi jaz sem probal. Na osnovni strani je še vse v redu, podstran z rezultati pa se ne odpre. Sem jim že poslal info mail.

LP

Matjaž
 Iztok-SAM
Lepa tekma in super vzdušje. Na tekmi sem se malo šparal, zato pa več energije pokazal kasneje. Odkrili smo topel vrelec pri enem od bližnjih pritokov v Krko, a v vodo me je privabila šele pločevinka piva. Kar romantičen se mi je na koncu zdel pogled na tisti del mlakuže, lepo obarvan z rdečimi in zelenimi pločevinkami.
Priznam, da žive muzike nisem opazil in za golaž izvedel šele takrat, ko je kruha že zmanjkalo. Veliko se za to nisem sekiral.
Iztok
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No rezultati že delujejo.
Uporabniški avatar
 Windek
Žal sem imel dan prej gorski kronometer.. Tudi bo vinogradih.. V istem vinskem rajonu.: Bizeljsko-sremiškem okolišu.. :roll: :twisted: Pa nisem bil pri volji še v nedeljo na plin stopit :wink:

se vidimo spomladi.. ko se začnejo dogajanja v naših krajih :wink:
Uporabniški avatar
 mirko1
MatjazV,čestitke za visoko uvrstitev v pokalu dolenjske.seveda vsem ostalim tudi... :D
lp,mirko

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA