Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 INOT
Nekaj vrstic je pa vseeno treba napisat!!
Maloštevilna slovenska vojska se je zbrala v Dugem selu v postavi major Lučko,poročnik Tini,jaz izvidnik in Lila kot sanitetna enota.cilj je bil jasen.Z hitro diverzantsko akcijo povzročiti Hrvatom čim več škode,tako,da pojemo in spijemo čimveč.Pa da jih še par ukinemo na progi.Čeprav sem mislil,da vse poteka v tajnosti nas je tam pričakal neki hrvaški vojnik zvan Marathon 95 in takoj poskušal s podkupnino v obliki krompirja.Nismo se dali.V divji dirki sem šel jaz naprej v izvidnico,odtekel kar solidno.Na progi je en kar dolg klanec mislim,da kakšnih 700m z enih 15% naklona.Tam jih je veliko "padlo".Pokosila jih je strmina-ne strojnica,da ne bo kdo mislil.Vsi smo se hrabro borili do konca,dobili zaslužene medalje,tuširanje,golaž,pivo,sok,čaj,krompir,naša LILA pa celo priznanje za tretje mesto v svoji starostni skupini.Pol jim je še malce uničla svež zrak z čiki,Tini pa je veliko škode nardil pri golažu.Tud jaz sem uničil dve porciji.
v glavnem v idealnem vremenu je akcija uspela,zopet bodo lahko cajtinge pisale o nas.Ranjenih z naše strani ni bilo,pa z njihove tud ne.Zmagovalcu pa vsaka čas za tempo,ki ga je držal.
Fajn je blo in še pridemo. :D
Uporabniški avatar
 LILA
No vse je že INOT napisal.
Dodam lahko samo to, da sem preživela zelo lepo nedeljo v njihovi družbi.
HVALA VOJNA LICA.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA