Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 zz top
DEŽ SE NAS JE USMILIL IN ZA ČAS TEKA PRENEHAL S PADANJEM. PO CELEM LETU TEKANJA PO SLOVENIJI SMO
KONČNO IN ZARES POHVALNO DOŽIVELI DRUŽINSKO ŠTARTNINO. S KATERO SMO PRIŠPARALI NEKAJ CEKINOV. V TEJ SMERI MI KOT DRUŽINA VELIKO RAZMIŠLJAMO, A KAJ, KO NAS NIHČE NE SLIŠI! ŠTANJELCI- VSAKA VAM ČAST!
VSAKA VAM ČAST PA TUDI ZARADI VSEGA DRUGEGA- OD NAGRAD PRI SREČKI DO PRŠUTA IN NOGAVIC, KI JIH GLEDE NA LANSKE IZKUŠNJE LAHKO PEREŠ IN PEREŠ, PA SO KOT NOVE. VSAJ NAŠE SO!
IN VSAKA VAM ČAST VSEM ORGANIZATORJEM IN TISTIM, KI SO POMAGALI IZPELJATI TEK.
DRUGO LETO SE VIDIMO!
Uporabniški avatar
 Vlajko
Potrjujem ZZ Topovo poročilo :arrow: spet smo uživali v gostoljubnem Štanjelu med domačini, ki dobesedno živijo za teke, katere prirejajo. :D

Nasvidenje tudi naslednje leto. :!: :wink:
Uporabniški avatar
 mirko1
sem vajen kritizirat,če mi kaj na paše. pri tem teku, se ne morem nič slabega spomnit.pridni krašovci, kar tako naprej.
lp,mirko
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
Prav lepo je bilo včeraj v Štanjelu. Še posebaj zato, ker se nas je usmililo vreme. Jaz tekaško nisem bil preveč razpoložen, zato sem tekel v pogovornem tempu 5min/km, Anžeta pa je proga kar utrudila, ker pač nikoli še ni tekel na taki gor-dol varianti, zato so mu menjave ritma kar dobro jemale sapo.

Prireditev je bila odlično organizirana, ničesar nam ni manjkalo, končna pogostitev s pršutom in teranom pa je bila sploh razred zase.

Že zaradi prijaznih Krašovcev se bomo v ta prelep konec Slovenije še radi vračali, če bo le čas dopuščal.

LP Vilko B.
Nazadnje spremenil 2MUCH4ME, dne 04 Dec 2005, 11:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Kunec
Štanjelski tek je res lep, tako da sem se ga udeležil kljub tekaškemu postu. Progo sem brez težav pretekel, pa tudi danes ne čutim nobenih posledic od teka. Vzdušje na teku je bilo prav prijetno, kot malo kje. Organizatorji so se res lepo potrudili, njihova pijača in hrana res tekne po teku in nekateri smo skočili še v Grčo po ozimnico :D.
 jerica
ME VESELI,DA STE SE IMELI TAKO FAJN.MENI JE VSE UPE DA SE UDELEŽIM TEKA PODRL PETKOV IZTEK NA STADIONU.SEM SE SPOTAKNILA IN KAR GRDO PADLA IN SI POSKODOVALA RAMO TAKO DA ME ZDAJ ČAKA OKREVANJE;UPAM DA ČIMKRAJŠE.VSEM SE ENKRAT ČESTITKE!! :D :D LP

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA