Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 zz top
GLEDE NA BURJO IN GLEDE NA TO, DA JE BIL TEK PRVIČ ORGANIZIRAN, SMO BILI Z UDELEŽBO 88 TEKAČEV KAR ZADOVOLJNI. MRAZ JE RES BRIL OBRAZE TEKAČEV IN TEKAČIC, TAKO, DA SE NI ZA ČUDIT TISTIM ZAMASKIRANIM, KI SO PRIŠLI SKOZI CILJ. SO PA BILI TUDI TAKI POGUMNI LE S KONETERCO NA SEBI IN KRATKIMI HLAČAMI. :roll:
ZMAGA MITJE IN MATEJE NISTA VEČ NOBENO PRESENEČENJE, LAHKO REČEMO LE TO, DA STA RES KLASA ZASE.
JOTA S KLOBASO, BUTELJKA, ČAJ, SOK, KUHANO VINO, SADJE IN ŠE PRAKTIČNE NAGRADE, KI SO JIH VSI PREJELI, NAJ BODO DOVOLJ DOBER RAZLOG ZA PRISOTNOST NA 2. JESENSKEM TEKU V LOŽAH NASLEDNJE LETO. :!: :!: :!:
Uporabniški avatar
 TANJAO
Pa smo jo premagali-burjo namreč!!!
Za nami je že 3 tek po klancu v Goče.Vsako leto je kot presenečenje in ni mu konca!!!
Dan je bil lep, dobro razpihan in med tekom se nismo borili samo z km in klancem ampak tudi z burjo.Trasa teka nas ni motila- spremembe so dobrodošle. Tudi prireditelji so spet dali skoraj vse od sebe- na koncu so se odpovedali izžrebanim darilom , da je bilo za ostale udeležence dovolj.Tako smo vsi zadovoljni zapustili Lože z štartnino v obliki flaške (PS:Na Mihatovi je pisalo KINDERMAHER) in darili kot brinčki,cipresce, dreveščki v lončkih, z makaroni, medom, moko,slikcam, ziperji..
Samo v info naši receptorki v GIBU- Meti, 4 Šiškarce smo pobrale medalje- zadnjič se je spraševala kaj počnemu, k nismo tko pogosto tam???
Prav lepa slika -saj jo boš objavla Marina, ko ste tamlade Gibovke na stopničkah in sicer: zlata Marina, srebrna Mojca in bronasta Natalija.
Moj je bil boljši od mene ampak medalja je pa moja- tud zlata.
Jota je bila dobra, sam malo z zamudo so jo prinesli, smo mogli laufat na podelitev- so nas org.počakali!!!

Po prireditvi pa še naš klasičen postanek pri Dušanu B. na degustaciji vin v njegovem hramu, pardon poiskušanje vin pri VITEZU, kapo dol Dušan, vsa čast za tvoj trud . Obljubili smo mu, da pridemo drugo leto v trgatev- srčno upam, da ne bomo ostali samo pri besedah.

Lože in organizatorji- hvala za lep tek, ki nam bo še dolgo ostal v spominu.

Kljub klancu in burji bomo še prišli ane Marina in Natalija??
Še dobro, da letos ni blo karjole za nagrado- če ne bi bil dren v prtljažniku, pa še Lojza P ni blo -rezerven prevoz sp.

Lep pozdrav od gospodinje iz Šiške
PS: pegla se že ogreva, sam jaz še nisem za!!!

TanjaO
Uporabniški avatar
 NatalijaG
Ja, Tanja, bili so sladki trenutki bronaste slave, misleč, saj si je ne zaslužim. Pa vendar, zdaj, ko so rezultati, bi rekla, da tisti klanec tam sem morala preteči tako jaz, kot vsi ostali udeleženci maratona in ni ravno za podcenjevat trud vseh nas. Tek po vasicah okolice Loža je bil resnično lep in seveda-naslednje leto gremo spet tako na tek, kot tudi na trgatev, ki smo si jo dogovorili. Torej, vzpodbude za naslednje leto je kar nekaj :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA