Najprej bi se zahvalil Pegazu za prevoz tja in g.Kotniku(ne vem točno kako mu je ime za prevoz nazaj. Ker sem pozabil tudi denarnico, sem moral Pegaza zaprositi še za štartnino-hvala Pegaz ti vrnem!

Samo prizorišče je bilo letos malo bolje organizirano, kar se tiče jedače in podelitve, pa še TF je pobral spet pol nagrad-med tekmovalci in na žrebanju. Tale tek v Dolskem se mi zdi res zelo vzorno organiziran in mislim, da ima vsak tekač občutek, da so ga veseli, ker je prišel. Po dolgem času sem srečal veliko forumovcev, z enimi smo se pomenili malo več z drugimi manj, kaj moremo, če ima človek le ena usta in 2 ušesi (zaenkrat še, kloniranje je na pohodu)

Analiza je bila v redu-nekaj novih obrazov, ki jih nisem uspel spoznati pa tudi nasploh sem bil bolj pasiven se mi zdi-sem bil res utrujen in sem videl le še posteljo.
S samim tekom oz. rezultatom sem glede na razmere zadovoljen, čeprav sem lani tekel 1,5min hitreje-letos se res ni dalo v klanec terat, sami veste zakaj. Pa rad bi bil še vedno med zdravimi. Na progi sem malo zašel tam nekje med 10. in 11. km, tako da sta me dva tekača prehitela, čeprav sem prej dokaj sigurno držal 3. mesto-vsa sreča, da nista bila preveč za mano, da sta opazila, da sem jaz zavil narobe in sta me priklicala na pravo smer. Seveda sem v tistem trenutku jaz zaostajal za njima cca. 10m. Nisem vedel ali bi se ustavil in povedal kakšno krepko fantu, ki je usmerjal ali kaj. Vseeno sem želel priti do cilja. Nekje 3,5km do cilja sem ju ujel- Venclja in Rebolja in se nekje po 500m odlepil, a ne za več kot 5mogoče 10m. Kilometer pred ciljem me je Vencelj prehitel in se poskušal odlepiti, a jaz sem ga pokril (z deko

Rad bi čestital vsem, ki so tek pretekli in se zahvalil vsem, ki so nas spodbujali ob progi ter MatjažuV za lepe fotke.
Naslednje leto vsekakor pridem spet, če bo vse kakor mora biti in upam, da vi tudi!
Srečno 2006 pa poškodb se pazite, kolikor je v vaši moči! Odmor je tako pomemben kot napor!