- 08 Feb 2006, 20:02
Letošnja Vrba je bila čist drugačna..in prav je tako..smo se zbrali v prijetno ohlajenem Gaju, neiztrohnjeno srce za popotnico, mal je bilo edino treba počakat na štart-se je poznalo skor 10 stopinj toplejše vreme, čeprav so ene mame tm v Gaju rekle, da smo pa za tekače ful slabo oblečeni..
Letos smo lahko mal skrajšali progo(moj garmin je nameril 27.3km), k pred Iskro ni bilo Bobeka.In potem tko počasi proti Vrbi, na 5 km postanek, ta hitri trmasti so se kr držali 4.40 tempa, midva z Matevžem sva prisegala na 5 in par sekund. Ves čas malo pred nama zvezda današnjega teka - se mi zdi, Teja; ima Železno pod 3.40. Hudo dobro je tekla tudi danes, pazite se forumovke..Lani je tekla štafeto z Medotom, če se ne bo sama včlanila v TF jo bom že nahecal.
In po teku, v letošnjih spodobnih 2.29, so se Trmasti spet izkazali, bon za hrano, pijačo, z dodatkom rojstnodnevega veseljaka..Zvezde ste!
Mi pa po teku na tradicionalno analizo k Matevžu. Nam je mama sicer ponujala makarone, a smo prvih par ur praznili šparove MBje. Pol se nam je nekaterim mal obrnilo, Vidu sem pojedel prav vse preostale makarone in za finale se mi je še Čuri muri tm nekje pri krokodilu čist ustavil. Tema. Bo prihodnje leto bolje.
No, ampak letos smo se naučili kako vključit(izključit?) makarone iz prehrane, preživet Irona, lažji in težji treking in se vadili v potrpežljivosti čakanja na izpraznjeno Gorenjko proti Kranju.
Pri Hervisu sem edino zvedel, da so ključi od berlingota ostali pri Matevžu; no ja, pa jutri.
Zdajle ko tole pišem na tvju buta vame: "vso srečo ti želim, z menoj ne, ampak z njim" Res upam, da sem prav vejice postavil...