Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 bojanu
Z Mojco sva se udeležila teka na 20 km. Zjutraj je bilo še oblačno, potem pa je skozi oblake posijalo sonce. Odlični organizatorji so kljub obilici novega snega lepo pripravili proge, ki pa so bile ponekod vseeno malce mehke. Dobili smo flisasti trak za ušesa in bloško klobaso za malico. S pijačami (čajem, obogatenim čajem in kuhanim vinom) niso skoparili.
Skratka, bilo je lepo.

Slika

Nekaj fotografij je v galeriji

Rezultati pa na prirediteljevi strani
Uporabniški avatar
 ziga
Sem malo sešteval udeležence in ugotovil, da je bilo na 7 km 141 in na 20 km 180 udelečencev. Skupaj torej 321. Glede na zime (skoraj) brez sicer snega solidna, sicer pa glede na tisoče tekačev na Trnovskem maratonu in Bloških tekih...

Morda kdo ve, koliko je slovenski rekord v številu udeležencev na tekmah v teku na smučeh, kje in kdaj je bil dosežen?
Uporabniški avatar
 AndrejaT.
Na 7. trnovSKImaraton - u sem imela štartno številko 3619, na 8. številko 2429, na 9. trnovskem maratonu 12.2.1984 sem imela števlko 3488 in je bila startnina 200.- DIN. Leta 1980 je bil 6. trnovski maraton, a ne najdem številke. Kakor se spomnim, sem bila na vseh, dokler so jih prirejali, a nisem vestno arhivirala vseh dokumentv o tem. Rezultati so bili vedno objavljeni v Nedeljskem dnevniku. Takrat se nobenemu (tekaču) še sanjalo ni o digitalni fotografiji, internetu in na žalost tekaškemu forumu, ker takrat bi pa imela kaj za napisat in poslikat.
Uporabniški avatar
 AndrejaT.
AndrejaT. napisal/-a:Na 7. trnovSKImaraton - u sem imela štartno številko 3619, na 8. številko 2429, na 9. trnovskem maratonu 12.2.1984 sem imela števlko 3488 in je bila startnina 200.- DIN. Leta 1980 je bil 6. trnovski maraton, a ne najdem številke. Kakor se spomnim, sem bila na vseh, dokler so jih prirejali, a nisem vestno arhivirala vseh dokumentv o tem. Rezultati so bili vedno objavljeni v Nedeljskem dnevniku. Takrat se nobenemu (tekaču) še sanjalo ni o digitalni fotografiji, internetu in na žalost tekaškemu forumu, ker takrat bi pa imela kaj za napisat in poslikat.

Me zanima, če bo tudi letos čez 3000 udeležencev.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA