Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 ziga
Po 18 letih je v nedeljo spet oživel Trnovski maraton. Pred skoraj 25 leti je tam teklo več kot 3500 tekačic in tekačev, tokrat pa se jih je, po zelo težkem južnem snegu, trudilo nekaj več kot 280 (s čipi jih je startalo 251). Med njimi je bilo tudi kar nekaj forumovcev, ob (spet) pomoči pridnim organizatorjem (ŠD Trnovski maraton z Romanom Rupnikom na čelu) pa sem kakšnega uspel tudi ujeti v objektiv. Na http://www.tekaskiforum.net/galerija/th ... ?album=649 poglejte, če jih poznate!

Ker sem bil med organizatorji, seveda prireditve ne morem ocenjevati. Vseeno pa se mi zdi zelo pomembno, da smo prireditev izpeljali klju slabim razmeram in po tako dolgem času.
Uporabniški avatar
 pia
Trnovski maraton ni zastonj trnov! Sicer grmovja s trni ni bilo na poti, ki je sicer bila trnova. Sneg po celonočnem dežju ni mogel biti bolj moker - lahko bi samo še izginil... Proga je bila kljub temu prevozna - z nekaj klančki, ki so moja nočna mora. (glej profil proge in srčni utrip)

Slika

Vreme oblačno, z nekaj sramežljive modrine v daljavi, tekma odlično organizirana, kontrole na vseh pomembnih točkah (tam, kjer smo prečkali ceste), tekli smo s čipi (jaz prvič letos), v cilju ni manjkalo čaja, čaja z rumom, jabolk, pomaranč in kosov frutabel...

Forumovke smo spet pobrale kolajne (le zlata je manjkala v naši beri). V vaški šoli je bil golaž in NIČ ZA VEGESCENO. Se je kuharica zelo opravičevala, da ji tega ni nihče naročil...

Žrebanje številnih nagrad - dobila sem volnene zokne ročne izdelave s certifikatom!

Lep tek!
Uporabniški avatar
 bojanu
Ne vem zakaj se pritožuješ nad pulzom v klance, ko pa tega ni videt. Si mela navzdol in po ravnini skoraj enak pulz :lol:
Meni so bili danes najbolj všeč rahli klančki navzgor (poleg adrenalinskih spustov seveda :D ), ker se mi je zdelo, da najbolj lahkotno drsim. Pa nekajkrat sem mislil, da sem zlomil palico, a se je samo globoooooko vdrla. Škoda, da je bila proga zmehčana. Organizatorji so se potrudili in pripravili lepo tekmo, ki upam da bo spet postala tradicionalna :D

[url=http://www.sportosplet.net/galerija/thumbnails.php?album=650]Nekaj slikc

Slika[/url]

PS od časov zadnjih maratonov se je kot medij pojavil internet, ki so ga organizatorji na žalost spregledali. Tudi GPS ni noben bav bav in zemljevid proge z višinskim profilom bi me prav tako razveselil :roll:
Uporabniški avatar
 ziga
Jaz sem šel z GPs-jem čez prejšnjo nedeljo, a kaj ko je pa proga bila danes čisto drugačna.

Kar pa zadeva spletne strani jo bodo imeli. Zdaj je bilo preveč dela z drugimi zadevami in smo podatke objavili na spletni od Novic Extreme.

Rezultate od Timinga še čakam in bomo povezavo objavili tudi tule.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA