- 20 Feb 2006, 09:34
Včeraj sem se po dolgem času spet udeležila kakšnega teka. Zaradi raznih virusov in podobnih nadlog nisem tekla toliko kot bi si želela in se mi je zdelo, da tako slabo pripravljena nisem bila še na nobenem polmaratonu in bi bila s časom 1:50 zelo zadovoljna. In sem samo sebe s časom 1:42 zelo presenetila! Očitno se nekje pozna, da tečem že nekaj let in se dva tedna brez teka ne poznata tako zelo. Z včerajšnjim tekom pa sem dobila tudi odlično vzpodbudo za naprej!
Vreme je bilo megleno in hladno, na srečo pa ni deževalo. Sicer smo sodelovali 4 iz Slovenije (upam, da nisem koga spregledala). Valter je tekel imaginarnih 1:18. Za Mitja je bil to prvi polmaraton sploh (po 4 maratonih!) in je tekel norih 1:26 (
), gospod Savic pa je, sploh za svojo starostno kategorijo, car (pri 63 letih 1:33). Tek je bil odlično organiziran, darila za tekače zelo radodarna, majica najboljša do zdaj... Takoj po teku sem prejela elektronsko sporočilo s svojim rezultatom. Sicer pa so rezultati že na: http://www.corriferrara.it/
Skratka, odličen tek za otvoritev nove sezone!

Vreme je bilo megleno in hladno, na srečo pa ni deževalo. Sicer smo sodelovali 4 iz Slovenije (upam, da nisem koga spregledala). Valter je tekel imaginarnih 1:18. Za Mitja je bil to prvi polmaraton sploh (po 4 maratonih!) in je tekel norih 1:26 (

Skratka, odličen tek za otvoritev nove sezone!