Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

hojla in lep pomaratonski pozdrav v imenu vseh iz varaždinsko zagrebško ljubljanske avtobusne odprave s primesmi Slovenske Bistrice, Pule, Zaboka in Bosne :)

ta vikend smo nekateri preživeli v prijetni družbi v lepem Trevisu, mestu nekaj kilometrov nad Benetkami v smeri proti hribom. Tam smo v nedeljo zjutraj odtekli 3. maraton Treviso - od Vittoria Veneta navzdol v Treviso. tek je bil zelo zanimiv in prav nič dolgočasen. tudi hiter je bil. zato ga zdaj ljubkovalno kličemo Treviso Speed Marathon.

udeleženci smo rezultate že prejeli - po SMSu in po emajlu. skupnih rezultatov na straneh merilca (Winning Time) še ni, na strani maratona pa se lahko prebijate skozi rezultate, ki sotu :arrow:

na kratko in tisto, kar vem na pamet: Klatež 3:17:09, Ero 3:17:41, Dragons okoli 3:40, Kruno okoli 4:20, ...

rezultate vseh iz avtobusa bo objavil Kruno na straneh TK Maraton 95. vtisi vseh nas še pridejo, kajti to je daljša zgodba, polna avtobusnih kroženj po enosmernih ulicah, sunkov vetra, občasnih snežink, dilem v oblačenju in še marsičesa.

naredil sem še malo reklame za Sežano, pogovarjali smo se o jesenskih načrtih, pridobil sem še enega kandidata za Podgorico - kar uspešen in poln vikend!

hvala Krunu za organizacijo, hvala vsem, ki ste bili zraven, za super družbo. še se vidimo!
Uporabniški avatar
 Vlajko
Vsem udeležencem iskreno čestitam. :cast1: Ero, tebi pa še posebej za Personal Best. :D :wink:
Uporabniški avatar
 MitjaG
Čestitke vsem za odlično pretečen maraton :D :D
Ero, tebi pa spet kapo dol- odličen čas pa komaj začetek je :shock:
Uporabniški avatar
 MatjazV
Bravo!!!

Odlični rezultati. Čestitke vsem, še posebej Erotu za osebni rekord!

LP

MatjazV
Uporabniški avatar
 miro
Bravo ekipa TF!
Klatež , kako si tekel - tako kot v Beogradu -tek - hoja?
Lp
Uporabniški avatar
 klatez
Miro - seveda, še vedno mi to najbolj paše zaradi kolen.
Dejansko pa sedaj hodim malo manj časa (15 sek.) in to pri okrepčevalnicah, ko v miru spijem vodo (vsaka 2,5 km).
Pohvalit je treba tudi organizatorje, saj so bile km oznake točne in tudi okrepčevalnice točno vsakih 5 km, vmes pa še gobice (torej na 2,5 km).

Tako pa zgleda naša pretečena pot:
Slika

Slika
Uporabniški avatar
 Gregaj
Bravo, čestitke... kak čas!

LP
Laik & upam kraševec kmalu

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA