Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Perdurabo
Nisem pricakovau tako lepe komentarje.Hvala.Zelo sem vesel zarad Pasmana.Oglejte si tud lepe slikce fanta kaj je dal sliko za prvo mesto.
www.toncistipic.com
 Zdravko C
Pozdrav in čestitke vsem pogumnim pa seveda Simoni za medalijo. Ko sem pred dnevi prebiral o Pašmanu, sem videl le mediteransko klimo (brez skal :bum: ). Sedaj mi je bolj jasno, kako to zgleda. Slike pa prepričajo, čuj. Bravo. :toast:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Zdravko C napisal/-a:Pozdrav in čestitke vsem pogumnim pa seveda Simoni za medalijo. Ko sem pred dnevi prebiral o Pašmanu, sem videl le mediteransko klimo (brez skal :bum: ). Sedaj mi je bolj jasno, kako to zgleda. Slike pa prepričajo, čuj. Bravo. :toast:

:lol: :wink: Hja tudi jaz sem si mislil tako ko sem gledal fotogalerijo iz Pašmana pa mi je
že srce hotelo tja dol na dokaj sončno morje.Tistih norih skal pa od nikoder na slikah :lol: :wink: .Ampak kljub temu je to izziv za naslednje leto, ali ni tako?
Največji izziv je pa to da se vsako jutro zbudiš kolikortoliko nasmejan in poln novih idej in energije!
ČAO!
Uporabniški avatar
 Gregaj
Vi niste normalni. Čestitke.

LP
Laik & nepoznavalec
Uporabniški avatar
 ales
Uf, danes zvečer je v Šibeniku še vedno 1 cm snega.. Na unih skalah še sneg;hmm ne vem, kaj bi bilo lahko še huje, mogoče sam še led. Zgleda smo še dobro narajmal..
Uporabniški avatar
 miro
meduza - čestitam!

Miro
Uporabniški avatar
 mirko1
bravo, bravo, slikce vredne zmage.
lp,mirko
Uporabniški avatar
 Lena
meduza napisal/-a:Zaključen je Foto natečaj Pašman - Skrapping

In prva nagrada je za TF

Bravo!!! Torej se kmalu spet vidimo na Pašmanu.

Slike so res odlične. Ko sem jih nekaj pokazala sodelavki (taki, ki rada tudi pleza), je samo vzdihovala in začela razmišljati, kako bi se drugo leto pridružila.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA