- 30 Mar 2006, 08:24
Ob podelitvi smo se ravno pogovarjali tudi o tebi kakšna škoda je,da nisi mogel priti...
Pa sploh ne gre tu za denar.Take zadeve enostavno moraš doživeti.Pol bi šele razumel nekatere stvari.Recimo občutek in razliko med takšnim majhnim tekom al pa eno veliko prireditvijo.Na kakšnem ljubljanskem maratonu si samo številka med množico tu se pa lahko pogovarjaš v bistvu z vsakim tekačem.Sicer je dobro če znaš tud rusko pa madžarsko
...
Naslednje leto moraš prit
BoštjanG napisal/-a:INOT napisal/-a:Najmlajši udeleženec,ki je prišel do cilja je imel namreč 30 let.Res Škoda,da ni prišel še kdo od forumcev predvsem kak mlajši od 30 let ker bi pač enostavno pobral 1. mesto v kategoriji samo,da bi prišel do cilja.
Hja, Inot, to so srce parajoče besede za BoštjanaG, ki se s tekom ukvarja izključno zaradi astronomskih denarnih nagrad, ki se vrte v tem športu.![]()
Zaradi tega je tudi zapustil formulo in nogomet in golf, ki so skrajno volunterski in nedobičkonosni športi.![]()
Skratka, sovražim poškodbe, ki se (mi) narede dva tedna pred tekmo!![]()
No, po drugi strani bi se pa od moje nesojene denarne nagrade še najbolj mastili davkarji (Vzporedno s pisanjem teh vrstic izpolnjujem dohodninsko napoved in sem odkril tudi rubriko kamor bi sodile pritečene nagrade. Odločil sem se, da kilogram ješprenja, preozke tekaške hlače, dežnik, skledo in preostalo dosedanje nagradje ne bom vpisoval!)
Ob podelitvi smo se ravno pogovarjali tudi o tebi kakšna škoda je,da nisi mogel priti...
Pa sploh ne gre tu za denar.Take zadeve enostavno moraš doživeti.Pol bi šele razumel nekatere stvari.Recimo občutek in razliko med takšnim majhnim tekom al pa eno veliko prireditvijo.Na kakšnem ljubljanskem maratonu si samo številka med množico tu se pa lahko pogovarjaš v bistvu z vsakim tekačem.Sicer je dobro če znaš tud rusko pa madžarsko

Naslednje leto moraš prit