Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Z eno besedo lahko samo rečem bravisimo vsem, ki ste se odločili in naredili majnen korak za človeka in Velik korak za brezdomčke.
Plemenitost je edina, vrlina, ki je lahko neusahljiva, bravo!
:) :) :)
Lepo je bilo to prebrati!
ČAO!
 laufar
A je ga. dr Rotarjeva s svojimi štirimi kužki tud tekla?
Uporabniški avatar
 pia
Da se ti ljubi za tako pripombo sploh logirat?!

Če tvoj namen ne bi bil samo provokacija, ampak bi prebral tudi najavo za tek, bi prebral tudi poste Xene in Eelah...

Xena napisal/-a:Glede prisotnosti pesjančkov pa takole:

Upoštevajte, da bo najbrž (sploh če bo lepo vreme) na tem teku veliko različnih ljudi in njihovih psov, ki se bodo različno obnašali, govorili, premikali.....zato je pametno, da pred prihodom presodite, če je vaš kosmatinec/kosmatinka pripravljen na take okoliščine. V kolikor imate plašnega, nezaupljivega, nepredvidljivega ali celo agresivnega psa, vas lepo prosim, da ga v tem primeru v izogib neprijetnim situacijam pustite doma - tako bo najbolje tudi zanj/zanjo. Vsi bodo seveda naprošeni tudi, da imajo svoje pse ves čas pod kontrolo in na povodcih. Lani se je vse zelo lepo in mirno odvijalo, zato iskreno upam, da bo tako tudi letos.
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Ero je ze sprovociral ce bi kaj takega imeli radi v MBju...
O ja seveda...upam da se bo uspel povezati z naso akterko sole resevalnih psov...traso ze vidim kje bi se dalo napeljati s startom in ciljem na ugodni lokaciji...

Edino me zanima kako ste udelezenci teka uspeli obvladovati v tem skupinskem startu ( a ste res vsi tako perfektni lastniki in vasi psi tako olikani in koncetrirani ves cas teka ) kaksne malo v puberteti kuzeke ki bi radi bili malo bolj dominantni v mnozici ali pa radovedni pa bi se malo pokazali pred sotekacem psom se kako drugace?

Ce sem se prevec izdal sem ze tiho...ni vse perfekt ampak se trudimo heheh...sicer pa na www.mojpes.net heheh verjento poznate debate...
Uporabniški avatar
 eelah
Hojla,

odlično bi bilo organizirati takšen tek tudi po drugih SLO krajih in pomagati brezdomčkom na njihovem koncu.
Je pa s tem tako, da takšna stvar vseeno ni prav mačji kašelj in je kar odgovornost. Tako, da če bo naš organizacijski tabor imel čas bo zorganiziral tudi še kaj takega drugod po SLO.

Če pa bo kdo organiziral takšno stvar na svojo roko, naj pa prosim uporabi drugačno ime za tek, naj ne bo Repkov, saj je ime namenjen prireditvi pod našo organizacijo.

Je pa, kot sem že poudarila, pri tem teku potrebno biti previden, predvsem naj ga delajo tisti, ki se spoznajo na pesjančke in katerim ne bo preveč za množičen shod čimvečih psov, temveč za dobro delo na katerega so vabljeni tisti, kateri so socializirani, predvsem lastniki, ki jih obvladujejo!!!!!!!!!!!!!!!!
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
eelah napisal/-a:Hojla,

odlièno bi bilo organizirati takšen tek tudi po drugih SLO krajih in pomagati brezdomèkom na njihovem koncu.
Je pa s tem tako, da takšna stvar vseeno ni prav maèji kašelj in je kar odgovornost. Tako, da èe bo naš organizacijski tabor imel èas bo zorganiziral tudi še kaj takega drugod po SLO.

Èe pa bo kdo organiziral takšno stvar na svojo roko, naj pa prosim uporabi drugaèno ime za tek, naj ne bo Repkov, saj je ime namenjen prireditvi pod našo organizacijo.

Je pa, kot sem že poudarila, pri tem teku potrebno biti previden, predvsem naj ga delajo tisti, ki se spoznajo na pesjanèke in katerim ne bo preveè za množièen shod èimveèih psov, temveè za dobro delo na katerega so vabljeni tisti, kateri so socializirani, predvsem lastniki, ki jih obvladujejo!!!!!!!!!!!!!!!!

Yes Sir,

Kar se moje potencialne udelezbe tice : Perfectly understood!
Si me zeprestrasila da bom ze rajsi premislil da ta dan rajsi s 4-noznim spremljevalcem ne vdariva kaksne redne ture tako disciplinirano namesto hudih pogledov in ocen ...
Uporabniški avatar
 eelah
Ne,... saj ne mislim prav nič strašiti, :P samo opozoriti pa le vseeno, da že preveč pozabljamo, da so psi le živali in jih je potrebno dobro spoznati, predvsem pa vedeti za njihove minuse in pluse in vedeti, kako z njimi v določenih situacijah ravnati...
Uporabniški avatar
 eelah
V današnji Lisi so na strani 47 foto utrinki Repkovega teka! :lol: :lol: :lol:
 Xena
Danes zvečer - TV Pika, oddaja "4 tačke" , ob 21.00.

lp, Katarina

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA