Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 bigfrik
:heart :heart :heart !Zelo lepo!Organizatorji so se na moc potrudili(kljub temu da ni bilo nobene startnine),pa se vreme jim ni slo na roke,ampak je bilo kljub dezju zelo prijetno in za prvi tek zelo dobro organizirano!Tako da hvala in se vidimo drugo leto!Aja,pa sprinter400 je postal TV zvezda! :lol: :twisted: (E+,baje da danes)
P.S.Baje so obljubljene tud se neke slikce.... :D
Uporabniški avatar
 Xrock
Kar zanimiv tek. Precej v klanec. In zanimiv spust v dežju po blatnih koreninah! :)

Prilagam profil proge - by Polar :). 175 m višinske (za dol kaže 178 spusta :) )- razliko si razlagam tako, da je šlo dol toliko hitreje, da Polar ni uspel sproti računat :lol: :lol: :twisted: :idea: .

Slika

Sicer pa fajn organizacija, najbrž bi bila ob lepšem vremenu udeležba še večja!
Uporabniški avatar
 ero
hoj in se pridružujem pohvalam. dekleta in fantje so se super potrudili. stojnice, meritve pritiska, čaj, voda, dobro označene proge, prijazni usmerjevalci, ...

res škoda, da še vreme ni pomagalo. a kljub temu sem bil prijetno presenečen, ko sem po par minutah ogrevanja prišel malo pred pol sedmo na start in videl, da nas bo okoli štirideset. večinoma so bili študenti MF in FŠ, med njimi precej deklet. pa kakih šest občanov z močno zasedbo TF: BojanM, XRock, Bioforce in Ero. Sprinter400 in Bigfrik pa sta že prej odšprintala svoje.

tek sam nas je vodil skozi park in za Tivolskim gradom v klanec proti Šišenskemu vrhu. tu smo štirje TFjevci skupaj pihali v klanec, nato pa smo se malo razvlekli. levo proti Rožniku in v luknji pred ravnino ovinek strogo desno na pot, ki je vodila do trim steze. tu je sledil najtežji del - kros po blatu in drsečih koreninah. na spustu navzdol na drugo stran Mosteca sem se parkrat lovil na zunanjih robnikih. le da je noga bila na čisto napačni strani :) no, šlo je brez padcev, upam. ko smo spet prišli do makadama, smo zavili v Mostec, pa mimo skakalnic v hrib in po ta strmi poti v cilj. dobrih šest kilometrov je nameril Garmin a slikce ne bom pripel, ker je parkrat zgubil signal in ubral bližnjico.

s svojim tekom sem zadovoljen, saj sploh nisem pričakoval, da bo to tekma. na koncu sem pa le dobro pretegnil noge in prišel v cilj okoli petega, šestega mesta. na prvih so bili itak sami atleti. spomnim se le imen prvih dveh deklet - Urška Klemen in Monika Turk. bravo, punci!

za konec še enkrat bravo prirediteljem :!: upam, da se bodo takih prireditev še lotili in za takrat jim v imenu nas vseh nudim pomoč. saj se strinjate, ne?

ps: Dule, tole najbrž ni za na gorsko lestvico, ne? :wink:
Uporabniški avatar
 Tuareg
Kot kaže, je tale akcija prav lepo uspela...čestitke!

Dodajam še moj skromen vtis: Ob 18. uri sem prispel v Tivoli in
po tričetrturnem križarjenju gori doli naokoli v dežju po Tivoliju nisem
našel nikogar, ki bi bil podoben udeležencem te akcije, kaj šele kakih
študentk MF ipd. Duša in srce sta bila tako kar malo razočarana, zato sem
zaključil tivolsko avanturo pri "plehnati brunarci", kjer je vsaj želodček
prišel na svoj račun.

(HB, da vseeno boljš poznam Jelovico, kot pa Tivoli press)
Uporabniški avatar
 kacj
Tudi jaz sem bil na tem prijetnem teku v prijetni druzbi :) Odziv je bil kar velik, ceprav mislim, da bi ob soncnem vremenu bil se nekajkrat toliksen. Upam, da bodo pri DSMS se kdaj organizirali kaj podobnega! ;)
Zaradi pomanjkanja casa se nisem utegnil pomeriti :?
 Gravity
Lep pozdrav,

ponavadi bolj berem forum, ker pa sem na teku tudi jaz užival, je prav da še sam pohvalim organizatorje.
Super je po službi skočit na eno tako prireditev, ki bi bila nedvomno precej obsežnejša če bi bilo lepše vreme. No, samo blato je tudi imelo svoj čar :-)

Jaz sem pol še nazaj do skakalnic tekel, ker smo iskal prijatla, ki se je mal zgubil, tko da je bila na koncu čisto solidna kilometrina.

LP
Marko

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA