- 23 Apr 2006, 21:11
Evo, bom pa prvi opisal, kaj se mi je dogajalo na današnjem primorskem (derbiju) teku v Senožečah
Torej, jutro je napovedalo sončno, lepo vreme že v LJ, tako, da sem hitro odbrzel proti Senožečam...prišel pravočasno, po izpolnitvi formalnosti, užival v sončnem vremenu ter se psihično pripravljal na tek
, počasi začeli prihajati še ostali tekači...kakšno uro pred štartom izvedel dobro novico, da so nam organizatorji letos prihranili prvi (najtežji) kilometer teka
, tako, da so štart prestavili na vrh hriba nekam sredi gozda, vendar se zaradi tega ni nobeden posebej pritoževal...
Pred štartom srečal peščico forumovcev: vanjo, MitjaG, Kunec..., točno ob 10.00 štartali ter začeli premagovati precej razgibano progo, kmalu sem ugotovil, da je danes malo prevroče za tek, kar mislim, da smo vsi tekači še posebej občutili nekje na 9 km, kjer ni bilo nobene sence, da bi se lahko skrili pred prevročim soncem...uspešno pritekel v cilj, kjer so me takoj ustavila domača dekleta in zahtevale naj takoj vrnem štartno številko
, z pasuljem bil še kar zadovoljen, počakal še na razglasitev rezultatov ter se počasi odpravil proti domu...Pa še rezultat: za 11,36 km potreboval 49,19 min ter se uvrstil nekje v sredino
Lahko rečem, da sem se v Senožečah zelo dobro počutil, tako, da vse pohvale organizatorjem...Če bo le mogoče, drugo leto zopet pridem...
LP!
p.s.: vanja, hvala za zamenjavo modre kuverte za rožo, moja boljša polovica je bila zelo vesela ter seveda čestitke za osvojeno drugo mesto

Torej, jutro je napovedalo sončno, lepo vreme že v LJ, tako, da sem hitro odbrzel proti Senožečam...prišel pravočasno, po izpolnitvi formalnosti, užival v sončnem vremenu ter se psihično pripravljal na tek

Lahko rečem, da sem se v Senožečah zelo dobro počutil, tako, da vse pohvale organizatorjem...Če bo le mogoče, drugo leto zopet pridem...
LP!
p.s.: vanja, hvala za zamenjavo modre kuverte za rožo, moja boljša polovica je bila zelo vesela ter seveda čestitke za osvojeno drugo mesto