Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 ales
Končno spet en malo daljši tek..Vreme je bilo prav primerno, morda za spoznanje preveč blatna proga in spet prehitri sotekmovalci..Bravo Miha, res si se popravil. Tudi sam sem bil v cilju deležen pohval (ja s temi kilami pa res malokdo lahko takole teče). Žal sem rojen ravno v najbolj tekaško plodnem obdobju, al pa se vsem tm pri štiridesetih mal obrne. Tudi s časom sem čisto zadovoljen, sam upam, da se bodo tile moji kolesarsko-plavalni treningi tudi v dobro kje pokazali.

Še boljša je bila analiza. Piške na Zaplani so..a veste kako tini pokaže .. da tri prste desnice skupaj, mal usta zadrži in sprosti en tak zvok olajšanja..tudi danes ga je. Vmes smo izvlekl še cel kup novih tračev, takih mal žalostnih in nekaj zelo razveseljujočih. Pa za Mali sem jih hecal-kr vse po vrsti, vsakga, k me je bil pripravjen prenašat. A še nisem zaključil.

Tolk časa smo viseli tm blizu predsednika, da se jim je doma še tehtnica pokvarila. Nč ni več s prestavljanjem kilogramov s pasu na hrbet, pa saj to tko nobenga ne zanima..

Jutri spet!
Uporabniški avatar
 tini
Hoyla,

Jaz tokrat le na analizi, vcerajsnjih 850 visincev na Lisci in blizajoce 28k trojke sta bila razloga za "pameten pocitek". Upam, da mi prihodnje leto koncno uspe odteci ta Drenov gric (danes sem bil tu ze tretjic, in to tretjic le na "afterju"! :) )
Ja, obisk analize na Zaplani je bil res zadetek v polno. Po super gobovi zupci, "legendarnih" piskah in gibanici se je bilo kar tezko odpraviti v dolino. Mljask.

Se vidimo na trojkah!

lptini
Uporabniški avatar
 mihaperme
tini napisal/-a:Hoyla,

Jaz tokrat le na analizi, vcerajsnjih 850 visincev na Lisci in blizajoce 28k trojke sta bila razloga za "pameten pocitek".
Se vidimo na trojkah!

Priden Tini :wink: :D da se čuvaš za trojke...

Včeraj Lisca, dons Drenov grič... Prvi krog trde noge, potem bi pa kr še šlo. Tek v družbi Dragonsa je hitro minil. Imam kroj majice obrisan na koži

:lol: :lol: :lol: Analiza super, pa spet med zadnjimi odšel...

Maj bo še naporen :D
Uporabniški avatar
 Pero
A ve kdo mogoče za kkšne rezultate. Organizator se mi ne javlja na mail. :roll:
 Nataša
Za rezultate ne vem, jih tudi sama ne najdem, si pa bil drugi v svoji kategoriji.
Uporabniški avatar
 rainbow
Sem tudi sama že preverjala, pa rezultatov na spletni strani ŠD Dren še ni objavljenih. Predvidevam pa, da bodo v bližnji prihodnosti. :?: :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA