Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Izgleda, da so popolne prireditve lahko izpeljane. Če se hočeš potruditi!Taka je nedvomno bila tek na Slavnik. Bilo nas je malo, nekaj čez petdeset, ampak prepričan sem, da so domov odšli zadovoljni prav vsi do zadnjega. Za zgled se lahko postavijo marsikateri veliki prireditvi, ki v takem primeru postane zame prav majhna.
Začnimo pri štartnini, ki jo je organizator za družino kar razpolovil. Hvala, Klavdij, če si imel kaj besede pri tem.
Na cilju dobre pomaranče, čaj... Ko smo prišli nazaj v dolino, smo bili postreženi z odličnim pasuljem, pijačo, kolikor si je hotel, tako črno, kot belo, prav vsi smo prejeli nagrade. Klavdij je podelitev izpeljal v svojem malo hudomušnem slogu, ki smo se mu prav vsi iz srca nasmejali.
Zagotovo se še vrnemo naslednje leto!
In še enkrat -HVALA ZA VSE!
Uporabniški avatar
 žine
Hoj,
tole o popolnosti kar drži ja. Čeprav sem imel občutek, da se nikomur ni bilo potrebno posebej truditi, da je šlo vse tako lahkotno in sproščeno. Hvala bogu res, da so taki lepi dnevi, taki lepi hribi in taki dobri organizatorji :D In ko vidim zdaj kako je luštno na gorskih tekih Primorskih novic, kar malo kolebam ali ne bi raje prihodnje nedelje Tek na Osolnik zamenjal za Tek na Špičasti vrh.....ma, bo verjetno vseeno Osolnik, Špičasti vrh pa kakšno drugo leto. Letos je gostota in prekrivanje dobrih tekov kar neverjetna :shock:
Vse čestitke "Yoviland jagoda" Čuferju za zmago!
Uporabniški avatar
 RADKO
Zdravo;
Omenim naj še idealno vreme za tek (burjo), ki je bila na vrhu (zelo) "zmerna" in hladna. Tako sva bila oba tekača - padalca in člani Poleta iz Nove Gorice prikrajšani :? za letenje s planiranim pristankom ob prireditvenim prostorom.
Je pa res, da Primorci svoje tekaške prireditve praviloma izpeljejo z učinkovito enostavnostjo :wink: . Tudi za to že nekaj let tečem Pimorske teke.
L P

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA