Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Živjo!

Noro všeč so mi takšne prireditve, ki se dogajajo popoldne čez teden. Zame so prava popestritev.

Na teku sem na žalost pristal brez sotekačice in kar dvakrat sem moral vprašat prijazne organizatorje, če je stvar namejena tudi moški populaciji. Nekaj nas je sicer bilo, ampak jasno je bilo, da je to ženski tek. Drugače pa super vzdušje, dober namen - dobrodelna akcija, malo popestrena rekreacija po službi, celo nekaj nepričakovanega popusta v športni trgovini in cel kup nekih malenkosti, ...

Skratka, ni razloga, da človek nebi šel.

LP
Marko
Uporabniški avatar
 *Darja*
Hojla,

kar precej se nas je zbralo. Poskrbljeno je bilo za vse. Pivo in voda za žejne, sladoled za sladkosnede, še meča nam je z gelom mazal prijazen fant :lol: Za darilce pa simpatičen angelček. Po teku smo šle še na porcijo ženskega čveka in kaj hočmo še več :D
Uporabniški avatar
 Staša
Dobrodelni ženski tek je star skoraj toliko kot jaz malce bolj s srcem tečem. Tako sem se ga udeležila lahko prav vsakič, torej trikrat. Prvi mi je ostal v spominu po hudi poškodbi (ki se je odprla po predhodnem pretiravanju), pa seveda po prijetnem druženju predvsem s forumovkami in forumovci. Drugi tek je bil še prijetnejši, hudički so bili super organizirani, velika udeležba, tek Dobrega Irca, ogromno deklet...
In včeraj spet! Lepo je videti, kako tek napreduje v svoji kvaliteti in pri tem ohranja vso svojo (pri)srčnost! Trume deklet se je zgrinjalo proti Jakopičevem sprehajališču, ogromno je bilo novih obrazov!! Nekatere so tekle, nekatere hodile, tudi otroci, pa nenazadnje varovanci doma so bili neverjetni... Res sem bila vesela, da je uspelo. Prav zanima me, koliko nas je bilo!

Sama sem sicer bila leteča, tik pred in tik po teku sem namreč morala na urgenco... na srečo je razplet kolikor toliko srečen. Moj tek je bil namenjen torej hitremu okrevanju Simonove mame.

Hvala spet za vse lepe besede, prav prijetno je biti v taki družbi v takem stanju! Super ste, tekači(ce)! :D
Uporabniški avatar
 ziga
Staša napisal/-a:...Prav zanima me, koliko nas je bilo!...

Uradno vas je, z otroki vred, teklo okroglo tisoč.
Uporabniški avatar
 marusap
Hojla,

je lepo brat take pohvale, se bomo drugo leto še bolj potrudili (itak se zahvaljujem zato, ker sem bila med organizatorji)!
Se mi je pa danes zastavilo vprašanje, kdo na takih prireditvah več odnese: tisti, kateremu je tek namenjen (zbranih je bilo 700.000 tolarjev) ali pa mi, ki smo bili deležni objemov varovancev centra Matevža Langusa?! Meni ga je ob predaji čisto nepričakovano namenila Anja. Učke je skrivala za debelimi očalci, pa niti besede ni spregovorila ... samo iz zasede me je objela. Huda lekcija iz iskrenosti! Me je kar stisnilo.

Sicer pa bomo prihodnje leto tekli za avtiste! So se končno začeli povezovat in jim bomo pomagali pri teh prvih in najtežjih korakih.

Sicer pa se vidimo na kakšnem forumovskem teku. Če se ne motim, bo taprvi poletni (mama je pa Staša, mi je Žiga rekel).

Lepo tekajte, uživajte pa se srečamo! In še enkrat hvala, ker ste prišli, uživali in pomagali.

M
Uporabniški avatar
 Staša
ziga napisal/-a:
Uradno vas je, z otroki vred, teklo okroglo tisoč.

Res lepa številka za tako en tek sredi tedna, ki je namenjen tekaški manjšini!!! :D

marusap napisal/-a:Se mi je pa danes zastavilo vprašanje, kdo na takih prireditvah več odnese: tisti, kateremu je tek namenjen (zbranih je bilo 700.000 tolarjev) ali pa mi, ki smo bili deležni objemov varovancev centra Matevža Langusa?!

Ja, dobro vprašanje in popoln odgovor! ;) Sama sicer nisem bila deležna objema, sem dobila pa rosne učke ob pogledu na trud, kako so tekli, kako so se želeli dokazati! Tekla sem za enim fantom, dihal je že na škrge, vmes naredil korak ali dva, potem pa spet šibal 100 na uro dalje! Kar smejalo se mu je, ko je naredil cel krog! Meni pa tudi!

marusap napisal/-a:Sicer pa se vidimo na kakšnem forumovskem teku. Če se ne motim, bo taprvi poletni (mama je pa Staša, mi je Žiga rekel).

Res je! :D Ampak ta tek bo imel več mam in tatov: Darko (Kunec), Erika, Igor in Robert, pa še kdo. Na terenu smo že bili, podrobnosti izveste kmalu, bo pa gotovo zopet lepo! :D
Uporabniški avatar
 ali
Tale tek je bil čisti užitek in zabava. Koliko urnih deklet! In tisti dobrovoljni obrazi otrok, za katere smo tekle in so me vzpodbudili, da sem kljub prvotnemu načrtu odtekla vse tri kroge. Ti otroci so bili vsi po vrsti zmagovalci... Kdaj in kje bo še kaj podobnega? Aha - so kje objavljene fotografije, da vidim, če je prva skupna udeležba naju s sestro na kakšnem organiziranem teku morda ovekovečena ;-)
Lp
Ali
 dragons
ali napisal/-a: Aha - so kje objavljene fotografije, da vidim, če je prva skupna udeležba naju s sestro na kakšnem organiziranem teku morda ovekovečena
Ali

Poskusi tukaj http://www.novice-extreme.com/gallery%2 ... /index.htm
Uporabniški avatar
 ali
Jipiiiiii hvala!!! Našla sem naju - sicer čisto na robu fotke bolj na mičkeno, ampak za spomin bo super.

Koliko dobre volje seva z vseh fotk - se vidimo še kdaj!

Lp
Ali

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA