Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Primozs
Bilo je kar vroče. Rezultat malo boljši kot lani, pa sem mislil da bo veliko boljši :cry: Bilo je kar nekaj vrhunskih SLO tekačev (kejžar, javornikova), verjetno zaradi denarnih nagrad.
Je pa žalost, da je za za tekače za mano zmanjkal vode oz. napitkov, tako da so nekateri ostali brez nje. Si pa lahko potem kupil vodo ali pa pivo, tako da sem zbral pivo.
 usmiljeni_brat
Res je, da je vode zmanjkalo, so pa takoj objavili, da je na voljo zastonj energijski napitek, tako da žeje ni bilo.
Drugače pa lep tek, lepo vreme in pričakovan rezultat.
Uporabniški avatar
 Primozs
Pol se pa opravičujem, sem zgleda preslišal.
 Pyxy
Vreme v Mokronogu nam je malo zagodlo... :) v pozitivnem smislu. Pripravljen sem imel vse mogoče variante za od 8 - 14 stopinj, potem pa je sonce žgalo do onemoglosti. So mi rekli, da je proga bolj ravninska, pa sem zadnje klance komaj zvozil :oops:
Glede pijače je pa res, da je zmanjkalo ob ciljni črti vode, zato so imeli pa v šotoru postavljen sodček z energetskim napitkom, zraven pa na mizi sodček s pivom, kar nas je vse zavedlo in smo mislili, da je tudi v tem sodčku pivo :) .

Rezultate še čakam, ker sem jo popihal domov. Žena mi ne bi odpustila, da bi zamudil na kosilo. Še dobro, da so ti teki zadost zgodaj ... :D

Pozdrav vsem forumovcem,
Robi
 Obivankenobi
Še moje poročilo s Tom teka, sicer so že drugi kar nekaj napisali o sami prireditvi :hack: :lol:, jaz sem se tega teka udeležil, ker nisem mogel teči v bevkah (nenapovedane obveznosti PRESS) 8), torej mi je ostal tek v Mokronogu, kot najbližja varianta, sicer sem malo pogrešal 14 km :shock: :oops: (posledica treninga PRESS :nono: :cenz:), vendar sem že med ogrevanjem ugotovil, da tudi proga v Mokronogu ne bo "mačji kašelj", saj je bilo kar nekaj "simpatičnih" klancev :lol:. Na štartu se nas je zbralo kar nekaj tekačev (od takih bolj elitnih: Kejžar, Javornik, Mravlje...) do ostalih boljših oziroma slabših rekreativcev. Tekel v skladu s pričakovanji :lauf: 8), tako, da sem v času 42.50 uspel priteči do cilja.
Po teku sledil golaž, ter kratka analiza (janika, hvala za pijačo :beer: :cast:), ter zopet neskončno čakanje na prave rezultate :roll:, vmes so nas zabavali z žrebanjem nagrad :juhuhu:
Simpatična prireditev oziroma tek, kjer ni manjkalo ničesar, pa še v dobro voljo so me spravili za 5 minut z objavo napačnih rezultatov (jaz 4., kejžar...ma boljš da ne omenjam, me bo kdo še tožil :shock: :oops:). Na koncu se vse uredilo, tako, da se mogoče drugo leto zopet vrnem na ta tek...

p.s.: imam tudi nekaj slik, se pa priporočam za inštrukcije kako se slike objavi na forumu:?: :roll:

:wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA