Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

matej-jethro
Hja,Fotr-k maš enkrat tolk veliko "šapo" so si stvari zelo podobne!Sploh pa, ko ma strah velike oči :shock: lohk bi tud mislu,da Apollo Creeda stiskaš.......... :wink:
lahko noč.......
Uporabniški avatar
 Fotr
Potlej je pa, glede na mojo konturo, :twisted: še dobro, da si me zamenjal samo s Slyčijem in Rockyjem. :lol: Lahko bi bil Rambo ali celo Cliffhanger :(, bognedaj pa, da bi dobil asociacijo na kakšnega Lorda, ki bi se drl Rock Hallelujah. :shock: Too Old to Rock'n'roll – Too Young to Die so rekli Jethro Tull nekoč, nekdaj v prejšnjem stoletju. :shock:

Da pa ne bi zašel s teme o Zalem Logu, zvedel sem, da so Zaloložani lahko gledali filme na A kanalu in Pop TV-ju šele leta 2005 :idea: , ko so si sami skopali kanale za kable. :!:
Uporabniški avatar
 Fotr
Če bi dal še kapuco na glavo, potem ni čudno, da se me je Matej Jethro ustrašil. :twisted:
Mimogrede, iz osebnih virov sem izvedel, da je v Zalem Logu doma znani vedeževalec Danny. 8)
 matej-jethro
yes,yes...tole je pa res ekšn!Firbec, mnogo hvala ti, ker si skoču do arhiva in tole sliko s stelaže dol sneu :wink: Kva je Nta, čist upravičen me je blo strah :!: Fotr, če ne zameriš bi sliko imenoval....Locomotive breathe :idea: Kar se tiče pa Dannyja al kva že...forget about it (star sicilijanski rek) 8)
Uporabniški avatar
 Fotr
Jethro :!: nekaj boš moral narediti sam s sabo, :evil: da se ne boš stalno bal fotrov. :shock: :twisted: Tudi Nta te ne bo mogla vsakokrat reševati iz kočljive situacije. :roll: Kar se mene tiče, obljubim, da ne bom več nosil kapuce :mrgreen: in se izogibal železniških postaj, da ne bo kdo na lokomotivo priklopil še kompozicijo tovornih vagonov in s tem povzročil pretrašenost še pri komu. :-((
Mogoče bi bilo pa vseeno dobro, če bi se obrnil na Dannyja, da bi ti kaj svetoval. :nono: :D :D
 Leonida
Dan!
Včeraj sem pa dobila pismo z društva medicinskih sester in zdravstvenih tehnikov Ljubljana. Napisali so mi:"Spoštovani! Na tekmovanju 5.tek Suša-Zali Log 20.5.2006- smo vam izmerili srčni utrip. Vabimo vas na brezplačne meritve in aktivnost."
Še nekaj za pohvalit organizatorje na Zalem Logu!

Lep vikend, Leonida

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA