Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 ero
hoj,

po zgoraj napisanem ste nekateri dobili občutek, da so priznanja že pri meni in da jih skrivam nekje pod posteljo. to ni tako. pisati bi moralo:

Priznanja ... lahko prevzamete pri Eru, ko jih bo dobil.

Takoj, ko jih dobim, boste vi prvi izvedeli, verejmite! in takrat se bomo tudi dogovorili, kako boste prišli do njih. če ne prej, na Poletnem teku TF...
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No tek je bil super organizator tudi in sedaj po kar nekaj časa po teku me pokliče Predrag in mi pravi da smo dobili nagrado za najštevilnejšo družino na teku. Lepa gesta in pa seveda zagon za naprej vsaj za otroka ki sta bila prvič del tega doživetja na startu in cilju kot tekmovalca.
Uporabniški avatar
 še1PR
Čestitam za nagrado :!:
Ampak mi smo bili tudi štirje :!: :)
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Sem se tudi jest to vprašala ker vem da vas je veliko in sem bila sigurna da vas je bilo več.
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Mogoče smo bili pa izžrebani zato ker smo bili cela femely prvič na teku. Za vzpodbudo za nadaljne teke.
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Uporabniški avatar
 še1PR
Ej, nimam nič proti, da ste vi dobili nagrado :!: :!: :!:
Prav je, da gre "ta mladim" v spodbudo!
Sem se hotla samo malce pohvalit! :wink:

Naj še dodam!
Ker smo že na različnih naslovih se ne ve, da spadamo pod isto perut! :wink:
Predrag me je čim je videl tale post poklical! Nagrada gre njemu!!! :clap:
Takih organizatorjev si lahko samo želimo!
Bravo Predrag!! Naslednje leto pridemo spet :!: :) :laola
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Kar se tiče Predraga samo kapo dol če imaš še tako majhren problemček takoj pokliče in tudi kar je najpomebnejše tudi vse zmeraj uredi v obojestransko zadovoljstvo.
Za primer letos sva se kasneje prijavila in sprva nisva bila med rezultati a je bilo hitro urejeno in še poklical je da je vse o.k.
Na kraškem sem pa imel problem z premajhno majico(vlajko bi rekel a že spet on) in sem pred tekom poklical organizatorja ter so mi zagotovili da se bo dalo urediti v cilju tam so bili zelo neprijazni češ saj si dobil eno majico oglasi se kasneje in od tega ni bilo nič.

BRAVO PREDRAG--- TI SI CAR
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No kustus je takoj dejal saj je PR-jev bilo tudi veliko kako ravno mi.
Uporabniški avatar
 predrag
:D
Še enkrat lh za hvaležne komentare, vsi naši teki so koncipirani za vsakogar po nekaj 8otroke in odrasle), ...malo po HR...stoga nam je čast i zadovoljstvo imati familijarne posjete što posebno cijenimo i uvijek nagrađujemo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA