- 25 Jun 2006, 15:00
V soboto sem se tretjic udelezil maratona drzavnosti v Celju. Tokrat je bil start prestavljen iz sredisca mesta na obrobje, pred dvorano Zlatorog. Tudi proga je bila nova, tekla je po lokalnih cestah in poteh do Smartinskega jezera in nazaj.
Vrocina je bila kljub ugodni uri starta (18h) se vedno huda, tako da ni imelo smisla pretiravati.
Za osvezitve je bilo na progi zgledno poskrbljeno, vedno sem si z veseljem postregel z dvema kozarcema vode - se najbolj za polivanje. Najtezji del je bil gotovo tistih nekaj kilometrov ob Smartinskem jezeru, kjer je bila prava kros proga in je zahtevala popolno koncentracijo. Precej tekacev je v tem delu proge padlo, nekaj je bilo tudi tezjih poskodb.
Z veseljem sporocam, da sem uspel premagati dvakratni zalogaj opisane proge, skupaj tocno za polmaraton
Vecer smo zakljucili ob prijetni (mogoce malo preglasni?) glasbi, golazu in pijaci v druzbi Zlatkota, Mirota, Denisa, Pie in Erota. Vecina jih menda danes tece maraton...

Vrocina je bila kljub ugodni uri starta (18h) se vedno huda, tako da ni imelo smisla pretiravati.

Z veseljem sporocam, da sem uspel premagati dvakratni zalogaj opisane proge, skupaj tocno za polmaraton

Vecer smo zakljucili ob prijetni (mogoce malo preglasni?) glasbi, golazu in pijaci v druzbi Zlatkota, Mirota, Denisa, Pie in Erota. Vecina jih menda danes tece maraton...