Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Tega teka sem se udeležil le zaradi bližine mojega doma. Šla sva skupaj z Olsonom. Udeležba slaba, na uč bi rekel vse skupaj 50 tekačev in tekačic. Menda ta tek tukaj zadnjič. V razpisu sta bili razpisani 2 progi: 4 in 8 km, vendar pa so ju morali zaradi okoliških kmetov in električnih pastirjev skrajšati na 3 in 6 km. Tekmovalni del: jaz sem imel v planu hitrostni tek 4 minute na km, Olson pa počasnejši 5 min./km. Na koncu je bilo ravno obratno, jaz sem tekel počasneje, on pa hitreje. Oba sva šla na 6km pot. Tekli smo dva kroga okoli gradu Krumperk. Na začetku sem se absolutno prehitro zagnal, zato me je na koncu zmanjkalo. Uvrstitev, jaz 9. Olson 6. Organizacijsko pa še vedno čisto soliden tek, saj smo vsi prejeli majice, priznanja in še praktična darila od sponzorjev. Tudi dogajanje je potekalo tekoče brez kakšnega čakanja. Splošni vtis čisto o.k. Prvič sem sprobal dres tekaškega foruma. Spoznal Želvo, ki se je menda tudi že oglasil tu na forumu, drugače pa sva bila tu le 2 forumaša. No, če je bil še kdo, naj se javi.
 tae
Evo spet jaz. Olson daj probaj tu gor objaviti tiste tvoje fotke, da še ostalim forumašem pokaževa, da sva bila res tu.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA