Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 miro
To nedeljo smo se trije odpeljali v hrvaško Istro, kjer smo v Lupoglavu startali na prenovljenem gorskem teku Korita.
Organizacija teka še kar zgledna , lep tek , atrktivna trasa teka -polar nameril 700m višinske razlike med tekom,prelepa narava, hitri tekači in tekačice ,šest udeležencev iz Slovenije,spominske medalje , to bi bilo na kratko vse.
Verjetno drugo leto ponovitev-vseh treh?, pa še kateri gorski tekač bi se lahko udeležil.
Bilo je kar nekaj hrvaških reprezentantov v gorskem teku , saj jim je bil ta tek neka "generalka "pred evropskim prvenstvom- Mateja le kje si bila , da bi imela dobro konkurenco in pregled pripravljenosti.
Naj končam, bodo še drugi kaj povedali (napisali).
Rezultati so že objavljeni na organizatorjevi strani.
Lp
miro
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
Saj ni več kaj dodati. Prijeten, dokaj naporen tek (no ja, tudi kar nekaj hoje... :wink: ) v prelepi naravi, teren na nekaterih mestih kar nevaren za poškodbe (štrleče skale, drseč pesek), konfiguracija pa zelo solidna za gorski tek (najprej malo ravnine, strm klanec navzgor, spet nekaj km ravnine in tudi malo navzdol ter povprečno strmi zadnji 3km...).

Z rezultatom sem zelo zadovoljen glede na to, da sem imel cel dan prebavne motnje (Tini, Miro, prosim :ignore: ).

Seveda, Miro, če bo čas, bomo naslednje leto vajo ponovili...

Tini, hvala za :driver: , se pa opravičujem za težave, ki jih je povzročal moj želodec med vožnjo... :cry:

LP VB

PS: še rezultati: http://www.maratonumag.hr/korita06.htm . Dule, ali smo na liniji??? :lol: :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA