Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Simona T
Kaj naj rečem, fantje bravo :clap: !

Sicer je pa tako, da kaj drugega sploh nisem pričakovala. Ob taki zasedbi, ki ste jo imeli, drugače skoraj ne more biti.
Vem, da z vami ni češenj za zobat.

Želim vam čimhitrejšo regeneracijo in imejte se lepo še naprej.

Simona
Uporabniški avatar
 firbec
Kar se regeneracije tiče, smo bili že v nedeljo vsi po hribih - eni višje, drugi nižje... :cast1:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Ja, čestitke ZVONE in kapo dol pred celo ekipo.
To je prava klepetalnica. Menim, da marsikdo cedi sline. Jaz že, pa sem objektiven ... bo treba še nekaj km prej prelaufat.

janezu napisal/-a:IZZIV članom foruma: pivo po izbiri za čas pod 20 ur

To je pa tudi dobra motivacija, čuj. :wink:
Uporabniški avatar
 zvone
Dule!

Hvala za čestitke.

Imam pa vprašanje: " Vdal si se brez boja". Zakaj ne probaš?
K-24 res ni za vsakega, da pa se (ob dobri pripravi, z "vodnikom" in z nekaj sreče ) narediti ( z nekaj trme magari v tretjem poizkusu).

Proga je speljana krožno, je kar dosti planinskih koč in iz vskakega konca se je lahko hitro spustiti v izhodiščno točko ( Črna na Koroškem).

Torej Dule ...

Lep pozdrav! Zvone
Uporabniški avatar
 zvone
Zdravo ZdravkoC!

Veseli me da se že spogleduješ za "obljubljenim" pirom. Vročina je in bo velika. Upam da si dobil dovolj motivov za naskok. Za prvič ni nujno da naš "posnemaš", 24 ur pa je zate dosegljivo ( koliki spremljam tvoje poti to ne bi smel biti problem).

Le odločiti se je treba.

Lep pozdrav! Zvone
Uporabniški avatar
 zvone
Zdravo Simona!

Hvala za čestitke. Simona kot Simona- vedno skromna ( včasih je to dobro, včasih ne...). Škoda da te ni bilo zraven. Prepričan sem, da bi
lahko držala naš tempo in da bi se v Črni skupaj veselili.

Razmisli za jesen. Vabljen tudi Marjan!

lp. Zvone
Uporabniški avatar
 zvone
Zdravo Jan!

Ne misli si da je nam ostalim bilo kar tako - mimogrede.
Že to, da si v dveh tednih opravil dvakrat s to progo v času krajšem od 20 ur- pove vse.
Jaz niti pred- niti v času pohoda nisem niti malo dvomil v tvoje zmožnosti- nasprotno.

To, da smo se tako dobro ujeli ( čeprav smo se večina nas srečali prvič), je očitno "kriva skupna interesna točka: tek v naravnam okolju gorskega sveta".

Prepričan sem, da nam bo ta "izjemna skupna tekaška izkušnja" lepa popotnica za doseganje podobnih skupnih izzivov v bodoče.

Že zdaj se jih veselim!

Hvala tudi tebi za tvoj (ne mali) prispevek k temu!

Lep pozdrav iz Maribora! Zvone
Uporabniški avatar
 zvone
Zdravo Iztok!

Še enkrat hvala tudi vam da ste se nam pridružili. Prav lepo je bilo to tekaško druženje in veseli bomo če bomo ( in bomo - moramo) kaj podobnega spet organizirali ( vi ali mi) in se na m spet pridružite ( ali mi vam).

Torej, nadaljevanje sledi.

Prisrčno vabljeni tudi vsi ostali iz FORUMA.

Lep pozdrav tudi Ivanu, Janezu in Marjanu! Zvone
Uporabniški avatar
 zvone
Zdravo Marjan!

Tebe (do sedaj) nisem nič omenjal ( se opravičujem). Si pa bil član te odprave in zaslužen za "pres" in suport ( vmes pa si mimogrede
škočil na kakšen atraktivnejši vrh).

Kaže da si "študiral progo" in da kmalu sledi naskok v celoti.
Bravo! Mogoče se mi pridružiš že jeseni ...

Torej, tudi tebi hvala za vse!

Lep dan ša naprej! Zvone
Uporabniški avatar
 jan_jan
Pozdravljen Marjan
Tudi z moje strani ti dolgujem opravičilo, ker sem kar nekako "pozabil" nate. :oops: Zavedam se, da brez tebe ne bi bilo marsikatere fotke in komentarja s poti.
Hvaležen pa sem ti tudi za nahrbtnik, ki si ga peljal zadnji del, da sem potem lažje tekel in so tisti kilometri hitreje minili.
Ko pa se boš odločil za projekt K24, sem vedno na voljo za logistiko ali vodenje, če boš to želel.
Hvala še enkrat vsakemu in vsem, ki ste nas bodrili, podpirali in verjeli v nas. :D
LP jan_jan
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Marjan je bil okostnica uspeha...

Malo ga bom kopiral ta weekend.
Zgleda da bom malo odkolesaril do Logarske pa bom sel s kolesom po njegovih poteh s startom v Avstriji in napad na Kumra ter pesake obiskal vrhove. Ampak ne bom tega vrtel 24 ur si bom vzel cas dva dni...
Samo regeneracijski trening in da popravim moje stanje visinskih metrov treninga z malo prijaznejsim precenjem.

Torej plan je naslednji: petek s kolesom iz Avstrije na Luže potem Kumer ...vzpon pesake na Peco...vrnitev do kolesa potem spust in vzpon na Bukovsko sedlo in pesake na Olsevo. Pocitek in spavanje...Sobota zjutraj Raduha in pocitek...NEdelja vracanje preko Andrjevega doma in Smrekovca...Kramarice pa pesake na Ursljo potem pa domov preko Raven Dravograda in Vuzenice Podvelke ...seveda ce ne bo dezja...
Uporabniški avatar
 Dule
zvone napisal/-a:Imam pa vprašanje: " Vdal si se brez boja". Zakaj ne probaš?
K-24 res ni za vsakega, da pa se (ob dobri pripravi, z "vodnikom" in z nekaj sreče ) narediti ( z nekaj trme magari v tretjem poizkusu).

Proga je speljana krožno, je kar dosti planinskih koč in iz vskakega konca se je lahko hitro spustiti v izhodiščno točko ( Črna na Koroškem).

Zvone hvala za vzpodbudo :wink: .
Ja nikoli ne reci nikoli: mogoče pa čez kakšno leto res sprobam, zaenkrat imam "lažje" cilje kot npr. sem imel letos cilj priti v limitu skozi Pohorje (žal nam to doživetje letos ni bilo dano).

Vsekakor pa se enkrat spravim tudi K-24, pa magar po delih, kot si lepo opisal da si po vsakem vzponu hitro v izhodiščni točki. Že zaradi doživetij v naravi in da bom občutil kaj pomeni vaš dosežek..

Zvone želim ti veliko užitkov pri tvojih nadaljnih vzponih.

Pozdrav.
Uporabniški avatar
 zvone
Hvala Dule!

Enako tudi tebi!

Vedno bolj se "kaže", da je K-24 za te "realnost": če si pripravljen za čez Pohorje, potem tudi K-24 ne bi smel biti problem.

Torej, pogumno naprej na koroške vrhove.

Lep dan še naprej! Zvone
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Kaj ce bi se mal ohladili okoli tega cestitanja in ohoo teh lepih besed in naredili kaj konkretnega na to temo ce ze heheh...

Kaj zdaj se bo kdo pridruzil na kolesarsko.tekaski turi ta weekend?

Peco napademo iz Avstrijske strani kjer je Heider zelel ukinit dvojezicne napise...potem skocimo do Zelezne Kaple pa na Pavlicevo sedlo pa se napademo Olsevo ha...naslednji dan pa se kaksna Raduha in Hlipovec ter tek do TRavnika...ha?
Uporabniški avatar
 wednesday
:shock: Bravo fantje!!

Sam s puncami bi blo vseen leps...cetud mal pocasnejs.. :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA