Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Danes se nas je na teku v Star maln zbralo dobrih 50 tekačev 8). Čeprav je bil štart že ob 10ih je bilo že prav pasje vroče. K sreči je po kakšnih 2km teka na soncu, prišla na vrsto senca, hkrati pa seveda tudi vzpenjajoča se proga. Predvsem fantje so se pošteno zapodili do cilja, saj je najhitrejši s 4,7km progo opravil v 15min. Sama sem dosegla odličen rezultat 25min in osvojila svojo prvo medaljo na tekaški prieditvi! :juhuhu:
Drugo leto spet pridem, v upanju, da le ne bo tako vroče...in mogoče osvojit zlato :wink:

Lep vroč pozdrav :D
Uporabniški avatar
 Kunec
Z velikim veseljem sem se tudi sam udeležil teka v Star maln. Sem se kar po progi zapeljal do starta in tako spotoma naredil ogled proge. Nad progo sem bil navdušen, sploh druga polovica in verjetno se kdaj vrnem tudi na kakšne hitrejše jurje nad 20 km/h, proga se enakomerno počasi spušča ...skratka ravno tako sem iskal, pa še prometa ni dosti. Tek odtekel kot ponavadi, nič napredka, pa kolesarjenje pred tednom se je v nogah čutilo.
Podelitveni prostor pri koči je kar prava izbira, verjetno bolje kot na startnem prostoru, saj je hladneje. Na podelitvi smo bili vsi deležni darilca, najboljši pa tudi medalje. Vsem čestitke za pretečeno progo, pa seveda čestitke Pet5ra za prve stopničke :laola .
Uporabniški avatar
 Pet5ra
:D hvala

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA