Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 MARKUŠ
S tekmo sem zelo zadovoljen,saj je bil to prvi tek na menino planino.Organizacija je bila zelo uspešna,zelo so se potrudili s označevanjem proge in 3. okrepčevalnicami na progi.Udeležba je bila nekoliko skromna kljub lepemu vremenu,zato upam,da bo drugo leto veliko večja,saj se vam splača priti na tak lep gorski tek!!!

Rezultati prvih 6 moških: -Igor Šalamon 42:50
- Boštjan Hrovat 42:52
- Matej Krebs 46:52
-Razpet 47:18
- Klemen Markuš 49:27
-Rok Markuš 49:30
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Wooow 1000m na manj kot 6km dolzine to pa je zahtevna zadeva v strmini...

To pa bom kar sel pogledati...Menino si ze dolgo zelim prekolesariti.

Upam da bom naslednje leto uspel se pridruziti.
Cestitke prezivelim skozi cilj...
Uporabniški avatar
 Dule
Tudi sam moram pohvalit organizatorje za lepo pripravljen tek. Že kar nekaj časa nisem sodeloval na tako dobro označeni progi (porabljenega traku se verjetno lahko meri v nekaj 100 metrov.. :D Sicer pa je vedno najlepše priti na nov tek ker se organizatorji potrudijo maksimalno, ker vidiš nove poti in lepe poglede narave.. V nedeljo nas je bilo tega deležno samo 24 (pa še približno toliko spremljevalcev) 8)

Proga je skoraj v celoti v prijetni senci po gozdu, vremenski pogoji so bili idealni za grizenje v hrib, 1000 višincev sem premagal v urci in petih minutkah.. :P

Na vrhu pa lepi razgledi, obvezna jota ali ričet, unikatno spominsko darilce ter obvezna analize s sotrpini.. :)

Drugo leto pridem spet sigurno :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA