Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Tek je zaznamovala dokaj povprečan organizacija na višino štartnine (1500 SIT). Za kar poleg pijače in hrane v obliki vode in šnicla nismo dobili običajne ˝nagrade˝, kot je npr. majica. Še več, morali smo vrniti štartne številke. Na samem štartu ni bil niti obešen spored tekov, kaj šele trasa samega teka. Vse inforamcije smo sproti dobivali po ozvočenju.

Kar se pa samega tka tiča pa lahko rečem, da je bila res huda vročina, ki me je pošteno zdelala. Še dobro, da si praktično lahko vsak kilometer dobil vodo. Po ssamem teku je sledil kulturni program, ki ga je vodila Alenka Bole Vrabec. Podelitev pa je temu sledila.

Udeležba tekačev je bila sorazmerno majhna, kar so organizatorji opravičevali z velikim številom tekaških prireditev, ki so danes potekale.
xxxxxy napisal/-a: Še več, morali smo vrniti štartne številke.

Tudi na drugih takih tekih se številke vračajo, npr. tudi na teku pa ulicah Kranja, pa na duatlonu okoli brda, na teku okoli Blejskega jezera... se številke vračajo... no ja če bi jo spravil, tega verjetno nebi opazil nihče :wink:

xxxxxy napisal/-a:Udeležba tekačev je bila sorazmerno majhna, kar so organizatorji opravičevali z velikim številom tekaških prireditev, ki so danes potekale.

Tudi lani je bila udeležba majhna, pa je bilo manj tekov na sporedu kot letos :roll:
Uporabniški avatar
 bigk
Razlog za tako majhen obisk zagotovo ni v številu ostalih prireditev, temveč v tem, da nikjer ni bilo mogoče videti vabila na tek. Vsako leto dobim občutek, da je pri sami prireditvi, tek bolj postranska stvar. Posebej slabo pa se mi zdi to, da se jim ne ljubi niti obesiti končnih rezultatov s časi.
Uporabniški avatar
 tekačica
bigk napisal/-a:Razlog za tako majhen obisk zagotovo ni v številu ostalih prireditev, temveč v tem, da nikjer ni bilo mogoče videti vabila na tek. Vsako leto dobim občutek, da je pri sami prireditvi, tek bolj postranska stvar. Posebej slabo pa se mi zdi to, da se jim ne ljubi niti obesiti končnih rezultatov s časi.

:clap:
Uporabniški avatar
 xxxxxy
Ali bodo sploh kej kje na spletu objavljeni uradni rezultati?
Uporabniški avatar
 tekačica
xxxxxy napisal/-a:Ali bodo sploh kej kje na spletu objavljeni uradni rezultati?

Lani so bili :wink:
Uporabniški avatar
 tekačica
cizek napisal/-a:Pogrešam rezultate.

Slabo slabo kaže. Ne vem če jih bomo letos dočakali.
Uporabniški avatar
 tekačica
kaj pa celoten seznam vseh tekmovalcev s časi?
Uporabniški avatar
 xxxxxy
Torej je zaenkrat le na voljo seznam zmagovalcev. Samo nekje so novinarji morali dobiti rezultate,......... razen, če so bili na pririditvi......

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA