Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Hudl
Evo še jaz.
Drugič na 10k. Prišel sem po PB in ga tudi dosegel. 49:20 po štoparici, 49:37 bruto, je po mojem sistemu ocenjevanja zadoščalo za čisto desetko :D Poleg tega sem bil še pred startom, kljub obetajočemu se dežju, čisto dobre volje, ker sem prespal pri žlahtnikih na Ptuju in mi ni bilo treba (pre)zgodaj vstati. Potem je še nehalo deževati, malo me je sicer mrazilo, a v množici na startu je kar sevala energija in hitro sem se ogrel. Potem pa je tako ali tako kar lilo od mene...
Presenečen sem bil nad progo. Po opisu organizatorjev bi rekel, da bo precej ravninska, pa se res ravnega dela skoraj ne najde. Več ali manj stalno čisto rahel vzpon ali spust in en prav neugoden klanec navzdol. Odločil sem se, da bom tekel po občutku in k vragu s pulzmetrom, ki je stalno kazal prehiter utrip. No potem sem po 5km opazil, da imam 'zmagovalni' tempo 5min/km. Juhuuu, in sem se še bolj zapodil v dir.
Kilometri so šli hitro h koncu in že uzrem ciljni Hervisov slavolok. Pospešim v finiš pa cesta kar naenkrat zavije tja nekam desno. Preverim ali se držim prave smeri, pa vsi tečejo tja... S pulzom tam nekje v prepovedanem območju spustim tempo na pljučem prijaznejšo hitrost in cesta le začne zavijati v pravo smer. A osel gre samo enkrat na led... ali pač? No pa dajmo, zdaj pa res... in izpljunem še tiste mešičke, ki so ostali po prejšnjem poskusu. A cesta spet zavije, samo tokrat v vertikali skozi podvoz. Ni ravno kake hude višinske razlike a po 9km in enem zgrešenem sprintu je tisti kucelj zgledal kot Triglav. Opustim vsak up na zmagovalni finiš in se sprijaznim z usodo, da bom klavrno omahnil skozi cilj, ko zagledam svoji dve dami kako mi mahata. Še zadnji atom moškega ponosa in nečimrnosti pošljem v noge in pred ciljem zmagovito prehitim še par sotrpinov. Konec. Zmaga. Sploh, ko sem pogledal na štoparico.

Zdaj pa pohvale organizatorjem:
-kljub zapletom pri plačilu na koncu vse v redu (na www še vedno nisem potrjen...)
-bal sem se, kako bo s parkiriščem, pa ni bilo problema
-3 okrepčevalnice na 10km
-dobil sem medaljo :D juhuuu
-masaža v ciljnem prostoru aaaaaahhh

V ciljnem prostoru sem iskal forumovce, pa je bilo krogcev bolj malo :( Zgleda so vsi šli na 'taprave' teke :) Torej preostane mi samo, da grem jeseni na LM21.

Čestitke vsem!
Hudl

PS: Preveril neto na www, in je celo še 5 sek manj. Torej nov PB 49:.15 :) (sem pa zato padel iz 138 na 140 mesto :evil: :wink:)
Nazadnje spremenil Hudl, dne 27 Maj 2006, 09:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 nada
Kljub vsem vremenskim pogojem in vzdušju.... smo po Radencih kopitljali tudi taki, ki nismo ravno PB podirali, ampak bilo nam je prav tako lepo :oops:. Vlajko in Bojanm sta poskrbela za ritem mal' pod 2 uri. Mogoče mi je samo malo žal, da nisem ujela ta Velikega frika, ki je cel čas medil v atraktivni družbi :ignore:.
Sorry Bigi, ampak tko dobr sta b'la videti iz daljave :wink:
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No letos sem bila prvič. Težak tek vsaj zame nevem klima ali kaj. Na začetku sem mislila da bom morala odnehati a se je po tem odprlo in sem odtekla celih 10 km. Ni kej se vrnemo drugo leto. Z rezultatom zadovoljna. Družba SUPERSONIČNA .
Uporabniški avatar
 olson
Ni kaj dodati bilo je enkratno,še posebaj po teku najprej pivo potem pa bazen.
Darja tebi pa čestitke za uspešen tek. :clap: :toast:

Lp. OLSON
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Da res je fino da je bil štart zjutraj si kar ne morem zamisliti teči po tisti vročini popoldan saj je že sedaj na cajte zmanjkovalo zraka se mi je zdelo. No lani sem bila v cilju kot gledalka letos pa kot zmagovalka vsaj za sebe.
Uporabniški avatar
 Hudl
<offtopic>
A kdo ve morda, kaksna je tocna izmera 10km proge (organizator, S625X, Garmin)? Sem pac picajzl in hocem izracunat tocen cas :)
Hudl
</offtopic>
Uporabniški avatar
 bigfrik
nada napisal/-a:Kljub vsem vremenskim pogojem in vzdušju.... smo po Radencih kopitljali tudi taki, ki nismo ravno PB podirali, ampak bilo nam je prav tako lepo :oops:. Vlajko in Bojanm sta poskrbela za ritem mal' pod 2 uri. Mogoče mi je samo malo žal, da nisem ujela ta Velikega frika, ki je cel čas medil v atraktivni družbi :ignore:.
Sorry Bigi, ampak tko dobr sta b'la videti iz daljave :wink:
Mal pozno,ampak dopust je pac naredil svoje!Sem podrl vse rekorde v hitrosti,glede na to da sem skor hodil,koncert pa super,druzba pa se boljsa,med tekom in po teku!Kaj naj si pa clovek sploh se zeli vec! :roll: 8) :D
Nada,midva se bova pa ze se pomenila o temu! :twisted:
Uporabniški avatar
 jegart
Mene pa zanima ali je že kdo dobil medaljo za uvrstitev po kategorijah. Po dveh mesecih je še nisem dobil za 3. mesto. Bilo je rečeno po pošti.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Organizatorji Maratona Treh src, očitno, zelo pozorno berejo naš forum. :D V naših poročilih iz letošnjega maratona so našli kar nekaj misli (v mojem celo dve :roll: ), ki so jih uporabili kot citat v letošnjem biltenu. :D :wink:

Pridni, ni kaj. :!: :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA