- 29 Jul 2006, 13:22
Ker se mi med tednom ne da trenirati teka v klanec, se konec tedna udeležujem gorskih tekem, da to nadoknadim. In tale tek je bil več kot pa težak trening. Že na splošno mi ne odgovarjajo proge, kjer je veliko gor-dol variant ter prestrmih klancev, kjer sem prisiljen hoditi. No ja, pa je kar šlo. Garmin mi je nameril razdaljo 7,8 km in 450 premaganih višinskih metrov, na cilju pa sem bil kar prijetno utrujen.
Drugače pa kar dobro organiziran tek, napaka organizatorjev je bila samo, da so tek premalo propagirali, zato ne preseneča dokaj majhna udeležba, kar pa jih ni spravilo s tira, nasprotno, bili so še bolj prijazni in ustrežljivi, vsega je bilo dovolj, razglasitev takoj po zaključku, še s prevozom nazaj v dolino ni bilo nobenega problema.
Seveda sem s sabo na tek pripeljal tudi moja mladička
, tokrat je imel svoj dan Aljaž, saj mu ni dosti manjkalo, pa bi me premagal, Anžetu pa podobno kot meni take konfiguracije ne odgovarjajo.
LP VB
Drugače pa kar dobro organiziran tek, napaka organizatorjev je bila samo, da so tek premalo propagirali, zato ne preseneča dokaj majhna udeležba, kar pa jih ni spravilo s tira, nasprotno, bili so še bolj prijazni in ustrežljivi, vsega je bilo dovolj, razglasitev takoj po zaključku, še s prevozom nazaj v dolino ni bilo nobenega problema.
Seveda sem s sabo na tek pripeljal tudi moja mladička

LP VB