Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

marjan
Tekli smo po asfaltu rahlo navzdol, vmes nas je dodobra namočil dež. :o Proga je bila zaprta za promet, kar je bilo dobro, pa še bolj mirna sva bila s Simono, ker se je Patrik tudi odločil za ta dolgo. :)

Hrana v redu, vozili smo se v avtobusu, udeležba številna, samo razglasitev je bila brca v temo. Prvič so zamujali, drugič pa še pomešali določeno število rezultatov, tako da razglasitev sploh ni bila popolna. Čudno se mi je zdelo že to, da v cilju ni bilo semaforja. Glede na to da je tek štel za slovenski pokal, bi morali organizatorji biti bolje pripravljeni.
Upam, da bodo končni rezultati pravilni.

Zame kot gorskega tekača konfiguracija seveda ni bila primerna, vendar sem kar zadovoljen s tekom. Tudi take vrste tekov je treba poskusiti.

lp
Marjan
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Sem vedel, da bo, slej ko prej, kdo kaj pokomentiral tudi to prireditev. Pa evo.

Vse je res, kar pravi Marjan. Edino premalo je pohvalil Patrika, ki je bil najmlajši udeleženec tekaškega foruma. Bravo Patrik. :TF)

Pa glede na to, da je bil toti tek v okviru Štajersko-Koroškega, ne bom preveč kritičen, razen:

- premalo časa za ogrevanje na štartu za tiste, ki so prišli z drugim avtobusom, prej pa predolgo čakanje na polnem avtobusu v slabem zraku
- cilj predaleč od lokacije parkirišč, glede na hladno vreme in premočene drese smo morali kmalu pobegniti iz ciljnega prizorišča

Treba pa je povedat, da je bila čaga v Zagorju fantastična, Ptujskih pet pa je dobro zarezalo, čuj.

Joj, kak dol po bregi je letelo ... :juhuhu:
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No sama proga super le dež nas je pošteno namočil. z svojim tekom sem zelo zadovoljen vendar po prihodu v cilj imel kar dobre krče v stegnih.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No zelo sem bila vesela da se lahko pojavim na tem štartu. Vreme je bilo vse bolj kislo no takoj po poku pištole se je tudi dobro ulilo.
Z kebrčom sva tekli čisto zadnji tako da sva imeli policaja na motorju stalno za ritjo in seveda včasih bi ga najraje kar nadrli naj ostane vsaj 20m za nama.
V cilju zelo velika podpora navijačev midve pa zelo veseli da sva to zmogli. Drugo leto se vidimo zopet prideva popravit najin čas.
 eggy
zdravo,

tudi meni je bil tek všeč. dež je lepo popestril osrednji del prireditve. Z zupanovo gesto, da nam deli sladolede, pa je bil zadetek v polno.
po nacelu nesramo dober sladoled-nesramno dobra ideja zupana.

zanima me kje lahko vidim uraden razultate in če je na voljo tudi kakšna fotogalerija.

mejte se lepo in drug teden se vidimo v bohinju...spet bo pralo...morda pa tudi sladoled pride...ce se gorenjci izkažejo.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No neverjamem da bo tudi v Bohinju zastonj sladoled.
Uporabniški avatar
 Katrin
Meni je bilo luštno, pohvalila bi oznake do mesta prijave pa tudi prevoz od cilja nazaj, hranljiva okrepčila na cilju, WC na startu, sladoled... :wink: Odlično zaščitena proga.
Klobasa mi je bila bolj neapetitlich, ampak jo je moj netekmovalno razpoložen spremljevalec z veseljem zmazal...

Mali minusek je pijača ob progi na zunanjem delu ovinka, ko pa vsi lovimo najkrajšo traso... :D
 eggy
No, kako bo s sladoledom.....pustimo se presenetiti. Sicer pa se spomnim, da so se lani gorenjci zelo dobro odrezali. Tista čorbica je bila, s tole klobasko vsaj za moj okus, neprimerljiva. Sem tudi jaz klobasko izpustila..... Sladoleda pa seveda ne.

A kdo ve......a so kje na netu rezultati.....
Uporabniški avatar
 ZadniKING
Še dobro, da je padel dež... in je razmočil cesto! V nasprotnem bi se mi Z LAHKOTO vnele laufar'ce! Ja, je ta zagorski tek res en najhitrejših tod naokoli, če ne kar najhitrejši.
Tudi sicer pa sem bil nadvse zadovoljen s prireditvijo, še posebej fajn so godli Kingstoni pri domovanju reda Sv. Florijana. Na ognjemet pa vse lih nisem čakal. In vendar sem bil na Trojanah prepozen za čokoladne krofe. :( Jih je zmanjkalo! :evil: To pa je bila tudi edina črna pika letošnjega teka po zagorski dolini. Mislim, z moje točke gledanja in ocene prireditve!
Se vidimo naslednje leto. Še prej pa seveda v Celovcu čez dva tedna!
Uporabniški avatar
 pershing
ZdravkoC napisal/-a:- premalo časa za ogrevanje na štartu za tiste, ki so prišli z drugim avtobusom, prej pa predolgo čakanje na polnem avtobusu v slabem zraku
- cilj predaleč od lokacije parkirišč, glede na hladno vreme in premočene drese smo morali kmalu pobegniti iz ciljnega prizorišča

Pozdravljeni tudi v mojem imenu. Pritrditi moram Zdravku v dveh točkah kritike, pa dodati še zmedo na koncu z rezultati. Mat kurja tole pa morate popraviti do drugega leta!!!

Pa saj sicer ni bilo slabo. Vzdušje odlično, zasedba TF številna, vesela, hitra, zgovorna...strinjam pa se tudi s tistimi, ki pravite, da je ta tek hiter. Res je nagnjen navzdol in letelo je ko sneta s'kira...

Se vidimo drugo leto :wink:

PS:Tule je še link rezultatov!!! http://www.sdizlake.si/rezultati/rezultati.php#
Nazadnje spremenil pershing, dne 07 Avg 2006, 08:06, skupaj popravljeno 1 krat.
 kebrček
Bila sem prvič na tej prireditvi in mi je bilo ful dobr, ne glede na to, da sva bili z Nadjo čisto na repu. Še tisto ploho sem preživela, glede na to, da se kar izogibam teka po dežju. Ampak mislim, da se je bolj bal za mojo mokro glavo Kustus, kot pa jaz sama.

Naju so sicer spremljali celo pot, ampak se nisva dali motit. Tečn je bil samo tisti policist na motorju, ki bi me najrajši, kar malo porinil, sam, da bi šla hitreje.
Drugače pa zelo fino, tudi žur pri gasilskem domu je bil super. Smo se naplesali v prvi vrsti, da je bilo kar kej. To nam v Ljubljani zagotovo ne bi uspelo.
Se vidimo tudi prihodnje leto.

LO, Kebrček
Uporabniški avatar
 pia
Če bi vi vedeli, kako zdravilen je tek po dežju (ko je ozračje nabito z energijo), bi si večkrat želeli takih tekov...
Bilo je luštno, a brez kritike ne gre. Zadnji km pred ciljem je en debilni pijani domačin v nekem temnem meganu coupeju (se mi zdi- sem bila čist zgrožena in ogrožena) pretrgal trak, ki je zapiral cesto, se še prej drl na fanta, ki je pazil na zaporo in dobesedno oddivjal med tekmovalci proti nekim garažam nad cesto. Tam se je ustavil, izstopil in se še drl na tekače. Naslednjič redarjem fotoaparate v roke, poslikat, pa policajem poslat ; za eno debelo kazen...
Druga kritika je pa glede hrane za tekače. Ali bodo organizatorji tekov že enkrat dojeli, da vedno več ljudi ne je mesa? Ampak štartnino plačamo pa vsi. Bilo bi lepo, da bi v bodoče s toplim obrokom poskrbeli tudi za številne vegetarijance, ki si morajo hrano prinašati s sabo.
Čas klobas in golaža je definitivno mimo!!!
 Jerry
Sedaj je pa res že čas, da se oglasi organizator! Kaj naj rečem? Katastrofa. :oops: :oops: :oops: Tudi sami smo razočarani, ker nam ni uspelo zadevo izpeljati, kot smo planirali.
Rezultate smo objavli, kot že zapisano, na naši spletni strani: www.sdizlake.si. Garantiramo za vrstni red (vse imamo posneto). V kratkem bomo dodali še čase, ki bodo v veliki večini pravilni.

In kaj je bil razlog tega zapleta, kar seveda ne opravičuje te zamude in kot je zapisal Marjan "je bila brca v temo"? Pet tekačev je startalo brez prijave in brez številk. Od tega smo preko telefona dogovorili številke s štirimi. Verjetno peti je prišel v cilj kot 40. (rdeče bordo hlačke in temno zeleni dres) seveda brez številke in smo ga izločili iz vrstnega reda. Poleg tega je nekaj tekačev/tekačic imelo štartne številke na hrbtu ali na strani, kar je otežilo in zapletlo spremljanje in evidentiranje. Vmes se je še ulilo in zmočilo papir.
Rešitev za bodoče je jasna, tokratna polomija pa je mimo.

Hvala za vaše kritike, ki nas treznijo in vaše pohvale, ki nas veselijo. Komentar na kritike:
- rezultate sem že omenil, več o podelitvi na koncu,
- čakanje na polnem avtobusu v slabem zraku - avtobusa sta na start odpeljala točno po razporedu (prvi ob 16:20, drugi ob 16:30), prav tako je avtobus s cilja na zborno mesto odpeljal kot dogovojeno, ob 18:10,
- premalo časa za ogrevanje za tiste z drugega avtobusa - se strinjam, vsaj 20 minut bi bilo potrebnih - bomo ukrepali za bodoče,
- cilj predaleč od lokacije parkirišč - to je optimalna možnost, da lahko zagotovimo garderobe v paketu (garderoba, tuš, wc) in da je dovolj prostora za parkirišče, ker je v centru zagorja zaradi zagorske noči vse zasedeno,
- pijača na zunanjem delu ovinka - včasih pride prav, da ta hitri tekači, ki ne pijejo, nimajo ovir oz. ne tečejo naokoli,
- vegetarijanci - sploh nismo pomislili, da taki tudi tečejo - se šalim - v bodoče bomo mislili tudi na vas - se pa ne strinjam, da je čas klobas in golaža mimo - nekateri pol vegetarijanci imamo radi tudi meso.

Zdaj pa - medalje in nagrade, ki jih na cilju nismo podelili :!:
Vse, ki ste v posamezni kategoriji med prvimi tremi vabimo, da se v petek, dne 11.08.2006 ob 18. uri zglasite na sedežu našega društva: ŠD Izlake, Izlake 3, Izlake (poleg športnega igrišča) na podelitev - po podelitvi pa vas bomo pogostili v bližnji piceriji s pico in pijačo. Javite se na že znane telefone, ni pa nujno, mi vas bomo čakali.
Kogar na podelitev ne bo, bomo medaljo in nagrado poslali po pošti.

Ob koncu se zahvaljujem vam tekačicam in tekačem za zalo lepo udležbo (vseh prijavljenih otrok in odraslih je bilo 412), občini Zagorje kot glavnemu sponzorju za podporo, donatorjem za pomoč, Zavodu za šport za soorganizacijo, gasilcem za varovanje in vsem našim prostovoljcem za organizacijo.
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Vse lepo in prav da ste objavili uvrstitve prosil bi še če bi lahko zraven pripisali ČASE teka.
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No KEBRČEK pa si preživela tudi to da se po dežju da prav lepo teči. Res sem se takoj ko je začelo padati spomnil nas vaju z Nadjo. A na koncu se je splačalo. Sedaj vsaj neboš več imela izgovora da po deju ne tečeš.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA