Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Pa začnimo

Pridem malo kasneje na piknik okoli štirih pa se že dogaja. Tek opravljen, sv.Ana zasuta s pohodniki.

Malo smo se pogovorili, Tuarega sem "zaslišal" glede Camina in precej zanimivega izvedel. Pozorno poslušal predstavitve, se malo naigral košarke, ki je nisem igral verjeli ali ne vsaj 10 let (ko sem 10x zapored zgrešil, me je LojzeP že karal).
Hrana okusna, spoznal Mateja-jethra, nekaj novih forumovcev, z Olsonom sva udarila temo o gorskih tekih in tako je čas mineval v prijetnem vzdušju.

Bilo je fino, naj piknik ostane tradicija.

Se pa organizatorjem zahvaljujem za pozornost ob rojstnem dnevu.

Imejte se,
Marjan

p.s.
prijatelja cvička oz. enega od dobitnikov diplom za zasluge pa sem tudi skoraj domov dostavil.
Uporabniški avatar
 tae
Hojla, sem že vneto čakal, da bo kdo začel to temo. Sem videl, da je tam na temi o vabilu že priložena naša skupinska fotka. Morda bi bilo potrebno prestaviti sem, ali pa tudi ne, saj ni važno.

No, tudi mi smo prispeli okoli 16h, vendar sem opazil, da nismo še nič zamudili. Jaz sem imel sabo ženo, 2 otroka in še starše. Starše iz varnostnih razlogov zaradi varstva otrok, kar se je izkazalo kot dobro. Dejansko sem pričakoval še kakšne otroke in tudi druge vaše člane, četudi niso tekači.

Sama lokacija mi je bila zelo všeč, tu nisem bil še nikoli. Že razmišljam, da bi tudi s službo tu rezervirali prostor za piknik.

Največ sem bil z Olsonom in njegovo ženo (vsi smo Kamničani in še sosedi).

Spoznal sem Obivankenobi-ja, s katerim imava skupno "ljubezen" poleg teka seveda :D , borilne veščine (on karate in jaz tae-kwon-do). Prvič malo bolj debatiral z Bojanom, s katerim sva se že prej načeloma poznala.

Barb-tvoj tiramisu je bil super. Se priporočam še za kdaj.

Za športne aktivnosti smo si izbrali odbojko, čeprav sem imel v planu tudi tenis (opremo sem imel sabo).

Na splošno je bilo meni in mojim všeč. Škoda le, da smo morali zaradi otrok prej oditi in nisem slišal še ostalih predstavitev vaših potepanj po svetu.

Vneto pričakujem vtise še ostalih.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA