Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 mirko1
pošten gorski tek. ker sem skoraj domačin, sem se teka udeležil in ni mi žal. proga je čudovita, organizator ni uspel napraviti nobenih pomankljivosti, čeprav je to bil za njih prvi tek. na podelitvi nas je osvežila ploha, ki pa je vzdšje le še popestrila. ostale opise teka prepuščam zz topu, ki si je priboril zlato medaljo. čestitke. :D
lp, mirko
Uporabniški avatar
 zz top
Res prav vse pohvale mladim organizatorjem, ki so prvi tek izpeljali v brezhibnem stanju. Morda je manjkala leabsolutna razvrstitev tudi za nežnejši spol. Saj si tudi ženske zaslužijo vse pohvale za tako možat vzpon.
Drugače pa ni kaj reči. Štartnina le za odrasle, označbe brezhibne, zaprta cesta za prečkanje, napitki na progi in na vrhu okrepčilo. V dolini smo bili vsi deležni dobrega golaža, cellega litra in pol soka in še kot da ni to dovolj, prav vsak je dobil svojo škatlo peciva. Na podelitvi nas je malo zmotila nevihta, kar pa je le še popestrilo dogajanje. Verjamem, da so ob zvokih ansambla krajani Budanj še dolgo uživali na zabavi.
Glede mojega teka samega: šel sem kot strela, ne glede na to, da sem včeraj pretekel dve tekmovanji, eno na sedem, eno na deset km.Počutil sem se dovolj močnega celo progo, ne pa še toliko močan kot Mirko1, ki mu copati delajo hitreje kot meni. Torej je za čestitat tudi njemu za absolutno tretje mesto. Očitno mu gre odlično tako na kolesu kot peš.
Še enkrat pohvale organizatorjem. :clap: :clap: :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA