Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 ROSI64
Še ena tekaška prireditev je za nami in lahko rečem vsaj z mojega pogleda uspešno.

Vreme je vzdržalo brez dežja do podelitve. Bilo je spet nekaj spodrsljajev glede objave rezultatov (kot že nekajkrat letos na tekmah po Sloveniji), namreč 5 tekmovalcev ni bilo v seznamu rezultatov. Vzrok mi ravno ni poznan.

Sedaj počakajmo še na uradne rezultate organizatorja.
Uporabniški avatar
 anka
Krasen tek v krasnem vremenu. Medveda ni bilo. čeprav je pred leti , baje, popestril tek. Po teku prava vitaminsko-sladkorna bomba. Sadja in slaščic v izobilju.Električni skuter je prišel v roke srečni Hedviki, ostali pa smo tudi bili deležni lepih praktičnih nagrad. Bilo je res super! Hvala organizatorjem, ki so kljub majhnemu zapetljaju, stvar še pred ploho spravili skozi. Se vidimo naslednje leto.
Pa še to: Alenka Bikar, ki se je za trenutek pokazala, in podelila glavno nagrado, bo kmalu odšla v Rim. Upam, da jo bomo že kmalu spet videli na tekmovalni stezi. Dojenčka bo pa že popazil srečni očka.
Anka
Uporabniški avatar
 bojank
Tudi jaz bi se priključil k pohvalam za ta tek. Organizatorji na tem koncu ne znajo zatajiti. Že lani so preuredili oziroma izboljšali traso, ki omogoča nemoten prvi del teka za vse tekače. Kako poskrbijo po teku, pa je že opisala Anka.
Tokrat sem pogrešal Forumove drese. Le Janiko sem opazil v njem, nekateri oz. nekatere so jih pa jih imeli v pranju. Ja, ta vikend je bila huda konkurenca med prireditvami.
NatašaP je spet premočno zmagala, vse čestitke njej!
Meni je po dolgem času uspelo preteči ne preveč ravno 10 kilometrsko progo pod 45 minutami.
Lp Bojan.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA